Aikuisille löytyy harrasteliikuntamahdollisuuksia vesijumpista kuntosählyyn ja ”Olkkosten reeniryhmiin”.

Ilmoittautumiset tehdään myClub-järjestelmään. MyClubiin pitää uusien käyttäjien luoda oma tunnus ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli sellaista ei entuudestaan ole (klikkaa tällöin oheista myClub logoa).

Perusmuokkaus + kehonhuolto

Ryhmä on liikunnan ammattilaisen ohjaama iloinen ja reipas jumppa. Tehokas ja turvallinen tunti(90min) sisältää kaksi pulssinkohotus- ja lihaskuntojaksoa. Tunnin aikana mm. keskivartaloa tukevien ja asentoa ja ryhtiä ylläpitävien lihasten vahvistamista, rangan liikkuvuutta lisääviä ja niska-hartiaseutua rentouttavia liikkeitä, monipuolinen venyttelyosuus sekä loppurentoutus. Paikkana Annalan koulu ja osallistumismaksu 95 €/toimintakausi.

Miesten ja naisten kuntosählyt

Hyvä kunto, hyvät kaverit, hyvä meininki! Miesten ja naisten kuntosählytoiminta tarjoaa ikään, kuntoon ja pelitaitoihin katsomatta hauskaa liikuntaa sählyn parissa. Pelivuorot ovat uudella AutoCenterAreenalla Linnainmaalla! Osallistumismaksu 149€ /syksy/kevät. Huom. maalivahdit saavat alennusta maksusta.

Olkkosen reeniryhmät

Olkkosen reeniryhmissä toimitaan ympäri Tamperetta. Reeniryhmät on tarkoitettu yli 35-vuotiaille miehille. Viikoittaiset kokoontumiset pitävät sisällään alkuveryttelyn, perusjumpan, mahdollisen pallopelin ja tehokkaan loppuvenyttelyn. Osallistumismaksu on 95 € /syksy/kevät.

Lisäksi tarjolla on Olkkosten oma kuntosaliryhmä, ”Kuntosalilta voimaa ja puhtia arkeen!” joka kokoontuu kerran viikossa Koovee kuntosalilla Kalevassa. Osallistumismaksu tähän ryhmään on 110 €/ syksy/kevät

Perus- ja tehovesijumppa

Perusvesijumppa on tarkoitettu kaikenkuntoisille naisille ja miehille, joka ei vaadi uimataitoa. Tehovesijumppa on tarkoitettu hyväkuntoisille ja uimataitoisille. Tehovesijumpassa syke nousee ja osa liikkeistä on haastavia. Molemmissa käytetään tehosteena erilaisia välineitä. Toiminta Validian palvelutalossa kissanmaalla maanantaisin. Ilmoittautumiset ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Nyt mukana myös edeltävä kuntosalitoiminta. Ryhmät ovat kustannukseltaan kuntosali+vesijumppa 179 €, pelkkä vesijumppa 149 €.

Aikuisten taitoluistelu

Aikuisten taitoluisteluryhmässä perusluistelu on tärkeässä asemassa ja tavoitteena on uuden oppiminen luistimilla. Ryhmässä harjoitellaan myös varsinaisia taitoluisteluelementtejä, kuten hyppyjä ja piruetteja. Katso ja kysy lisää taitoluistelujaoston omilta sivuilta.

Aikuisten (seikkailu) kuntokoulu

Kuntokoulu luonnossa kestävyysurheilemisesta kiinnostuneille aikuisille, jotka haluavat jaksaa paremmiin ikään ja lähtötasoon katsomatta. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Kooveen suunnistuksen sivuilta.