Toimintaa aikuisille on vesijumpan, fysiokimppajumpan, kuntosählyn ja Olkkosen reeniryhmien muodossa. Tutustu tarkemmin alla…

Fysiokimppajumppa naisille (alkaa ti 10.9.)

Fysiokimppa on fysioterapian ammattilaisen ohjaamaa iloista ja reipasta jumppaa. Tehokas ja turvallinen tunti(90min) sisältää kaksi pulssinkohotus- ja lihaskuntojaksoa. Tunnin aikana mm. keskivartaloa tukevien ja asentoa ja ryhtiä ylläpitävien lihasten vahvistamista, rangan liikkuvuutta lisääviä ja niska-hartiaseutua rentouttavia liikkeitä, monipuolinen venyttelyosuus sekä loppurentoutus. Paikkana Annalan koulu ja osallistumismaksu 55 €/kevät/syksy

Miesten ja naisten kuntosählyt

Hyvä kunto, hyvät kaverit, hyvä meininki! Miesten ja naisten kuntosählytoiminta tarjoaa ikään, kuntoon ja pelitaitoihin katsomatta hauskaa liikuntaa sählyn parissa. Pelivuorot ovat uudella AutoCenterAreenalla Linnainmaalla! Osallistumismaksu 149€ /syksy/kevät. Huom. maalivahdit saavat alennusta maksusta.

Olkkosen reeniryhmät

Olkkosen reeniryhmissä toimitaan ympäri Tamperetta. Reeniryhmät on tarkoitettu yli 35-vuotiaille miehille. Viikoittaiset kokoontumiset pitävät sisällään alkuveryttelyn, perusjumpan, mahdollisen pallopelin ja tehokkaan loppuvenyttelyn. Osallistumismaksu on 95 € /syksy/kevät.

Lisäksi tarjolla on Olkkosten oma kuntosaliryhmä, ”Kuntosalilta voimaa ja puhtia arkeen!” joka kokoontuu kerran viikossa Koovee kuntosalilla Kalevassa. Osallistumismaksu tähän ryhmään on 110 €/ syksy/kevät

Perus- ja tehovesijumppa

Perusvesijumppa on tarkoitettu kaikenkuntoisille, ei vaadi uimataitoa. Tehovesijumppa on tarkoitettu hyväkuntoisille ja uimataitoisille. Tehovesijumpassa syke nousee ja osa liikkeistä on haastavia. Molemmissa käytetään tehosteena erilaisia välineitä. Toiminta Validian palvelutalossa kissanmaalla maanantaisin. Ilmoittautumiset ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Nyt mukana myös edeltävä kuntosalitoiminta. Ryhmät ovat kustannukseltaan kuntosali ja vesijumppa 170 €, pelkkä vesijumppa 140 €.

Aikuisten taitoluistelu

Aikuisten taitoluisteluryhmässä perusluistelu on tärkeässä asemassa ja tavoitteena on uuden oppiminen luistimilla. Ryhmässä harjoitellaan myös varsinaisia taitoluisteluelementtejä, kuten hyppyjä ja piruetteja. Katso ja kysy lisää taitoluistelujaoston omilta sivuilta.

Aikuisten (seikkailu) kuntokoulu

Kuntokoulu luonnossa kestävyysurheilemisesta kiinnostuneille aikuisille, jotka haluavat jaksaa paremmiin ikään ja lähtötasoon katsomatta. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Kooveen suunnistuksen sivuilta.