Aikuisille löytyy harrasteliikuntamahdollisuuksia vesijumpista kuntosählyyn ja ”Olkkosten reeniryhmiin”.

Ilmoittautumiset tehdään myClub-järjestelmään. MyClubiin pitää uusien käyttäjien luoda oma tunnus ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli sellaista ei entuudestaan ole (klikkaa tällöin oheista myClub logoa).

Uutta toimintaa – juoksukoulut

Koovee ja Juoksuopisto ovat aloittaneet yhteistyön, joka tarjoaa juoksuvalmennusohjelmia, jotka toteutetaan joustavasti verkkovalmennuspohjaisina. Vastaavanlaista toimintaa ei Kooveessa varsinaisesti ole aikaisemmin nähty, joten kyseessä on aivan uusi aluevaltaus. Tutustu lisää ja ilmoittaudu kursseille!

Joogakurssi

Tervetuloa mukaan rauhalliseen ja helppoon joogaryhmään. Jooga vahvistaa kehoa, lisää lihasten joustavuutta, auttaa rentoutumaan ja edistää keskittymiskykyä. Jooga harjoitukset tehdään omaa kehoa kuunnellen, joten se sopii kaikille. Ota mukaan oma alusta ja lämmintä vaatetta, koska salissa on ilmastointi. Tunnin kesto on n. 80 min. Paikkana Annalan koulu ja osallistumismaksu 95 € toimintakausi. Ohjaajana Minna Vuorenmaa.

Kuntojaoston järjestämää jumppaa ratinassa +60 miehille

Miesten ja naisten kuntosählyt

Hyvä kunto, hyvät kaverit, hyvä meininki! Miesten ja naisten kuntosählytoiminta tarjoaa ikään, kuntoon ja pelitaitoihin katsomatta hauskaa liikuntaa sählyn parissa. Pelivuorot ovat uudella AutoCenterAreenalla Linnainmaalla! Osallistumismaksu 149€ /syksy/kevät. Huom. maalivahdit saavat alennusta maksusta.

Olkkosen reeniryhmät

Olkkosen reeniryhmissä toimitaan ympäri Tamperetta. Reeniryhmät on tarkoitettu yli 35-vuotiaille miehille. Viikoittaiset kokoontumiset pitävät sisällään alkuveryttelyn, perusjumpan, mahdollisen pallopelin ja tehokkaan loppuvenyttelyn. Osallistumismaksu on 95 € /syksy/kevät.

Lisäksi tarjolla on Olkkosten oma kuntosaliryhmä, ”Kuntosalilta voimaa ja puhtia arkeen!” joka kokoontuu kerran viikossa Koovee kuntosalilla Kalevassa. Osallistumismaksu tähän ryhmään on 110 €/ syksy/kevät

 

Perus- ja tehovesijumppa

Perusvesijumppa on tarkoitettu kaikenkuntoisille naisille ja miehille, joka ei vaadi uimataitoa. Tehovesijumppa on tarkoitettu hyväkuntoisille ja uimataitoisille. Tehovesijumpassa syke nousee ja osa liikkeistä on haastavia. Molemmissa käytetään tehosteena erilaisia välineitä. Toiminta Validian palvelutalossa kissanmaalla maanantaisin. Ilmoittautumiset ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Nyt mukana myös edeltävä kuntosalitoiminta. Ryhmät ovat kustannukseltaan kuntosali+vesijumppa 179 €, pelkkä vesijumppa 149 €.