Aikuisille löytyy harrasteliikuntamahdollisuuksia vesijumpista kuntosählyyn ja ”Olkkosten reeniryhmiin”.

Ilmoittautumiset tehdään myClub-järjestelmään. MyClubiin pitää uusien käyttäjien luoda oma tunnus ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli sellaista ei entuudestaan ole (klikkaa tällöin oheista myClub logoa).

Tiesitkö? Kooveen kaikessa aikuisliikunnan toiminnassa maksutapoina käyvät myös virike- ja liikuntaedut. Maksa lasku ilmoittautumisen jälkeen etupalvelussasi etsimällä palveluntarjoajaksi ”Koovee ry” ja laita maksutapahtumasta tieto talous@koovee.fi osoitteeseen ja mainitse, mihin laskuun maksu kohdistetaan.

Uutta toimintaa – juoksukoulut

Koovee ja Juoksuopisto ovat aloittaneet yhteistyön, joka tarjoaa juoksuvalmennusohjelmia, jotka toteutetaan joustavasti verkkovalmennuspohjaisina. Vastaavanlaista toimintaa ei Kooveessa varsinaisesti ole aikaisemmin nähty, joten kyseessä on aivan uusi aluevaltaus. Tutustu lisää ja ilmoittaudu kursseille!

Suunnistuskoulut

Aikuisten suunnistuskoulu alkeisjakso

Tällä jaksolla tutustutaan karttaan, karttamerkkeihin ja kartan seuraamiseen. Opettelemme suunnittelemaan reittiä sekä havainnoimaan maaston kohteita, harjoittelemme suuntaamaan karttaa kompassilla ja tekemään reittivalintoja. Alkeiskurssi alkaa to 15.4. klo 18.00 Hervannassa, Pohjois-Hervannan koululla ja tätä seuraavat harjoitukset ovat 22.4., 29.4., 6.5., 13.5.

Muiden harjoitusten paikkatiedot kerrotaan harjoituksissa ja ne päivittyvät myös Kooveen suunnistuksen nettisivuille (https://koovee-suunnistus.fi/suunnistus/). Kokoontumisia jaksolla on kuusi kertaa, joista viisi on omia harjoituksia ja yksi kerta iltarasteilla erikseen sovittuna maanantaina. Jos haluat maksaa osallistumisen virike-eduilla, ole yhteydessä ilmoittautumisen jälkeen talous@koovee.fi -osoitteeseen.

 

Aikuisten suunnistuskoulu jatkokurssi

Tällä jaksolla syvennetään suunnistuksen perustaitoja mm. maaston seuraaminen, kartan suuntaaminen, kompassin käyttö, reitin suunnittelu ja valinta. Jatkokurssille osallistuminen ei vaadi alkeiskurssin käymistä, vaan se on oma kokonaisuutensa. Tule mukaan uutena tai edellisen jakson jatkoksi. Jatkokurssi alkaa alkeiskurssin päätyttyä. Tämän jakson kokoontumiset ovat tiistaisin klo 18.00 – 18.5., 25.5., 1.6., 8.6., 15.6.

Harjoitusten paikkatiedot ilmoitetaan myöhemmin Kooveen suunnistuksen nettisivuilla (https://koovee-suunnistus.fi/suunnistus/ ). Kokoontumisia kurssilla on kuusi kertaa, joista viisi on omia harjoituksia ja yksi kerta iltarasteilla erikseen sovittuna maanantaina. Jos haluat maksaa osallistumisen virike-eduilla, ole yhteydessä ilmoittautumisen jälkeen talous@koovee.fi -osoitteeseen.

Joogakurssi (ilmoittaudu helppoon videojoogaan)

Tervetuloa mukaan rauhalliseen ja helppoon joogaryhmään. Jooga vahvistaa kehoa, lisää lihasten joustavuutta, auttaa rentoutumaan ja edistää keskittymiskykyä. Jooga harjoitukset tehdään omaa kehoa kuunnellen, joten se sopii kaikille. Ota mukaan oma alusta ja lämmintä vaatetta, koska salissa on ilmastointi. Tunnin kesto on n. 80 min. Paikkana Annalan koulu ja osallistumismaksu 95 € toimintakausi. Ohjaajana Minna Vuorenmaa.

Miesten ja naisten kuntosählyt (tällä hetkellä ei ryhmiä)

Hyvä kunto, hyvät kaverit, hyvä meininki! Miesten ja naisten kuntosählytoiminta tarjoaa ikään, kuntoon ja pelitaitoihin katsomatta hauskaa liikuntaa sählyn parissa. Pelivuorot ovat uudella AutoCenterAreenalla Linnainmaalla! Osallistumismaksu 149€ /syksy/kevät. Huom. maalivahdit saavat alennusta maksusta.

Olkkosen reeniryhmät (tällä hetkellä ei sisäliikuntaryhmiä, katso videojumppa listan alimmaisena)

Olkkosen reeniryhmissä toimitaan ympäri Tamperetta. Reeniryhmät on tarkoitettu yli 35-vuotiaille miehille. Viikoittaiset kokoontumiset pitävät sisällään alkuveryttelyn, perusjumpan, mahdollisen pallopelin ja tehokkaan loppuvenyttelyn. Osallistumismaksu on 95 € /syksy/kevät.

Perus- ja tehovesijumppa (tällä hetkellä ei ryhmiä)

Perusvesijumppa on tarkoitettu kaikenkuntoisille naisille ja miehille, joka ei vaadi uimataitoa. Tehovesijumppa on tarkoitettu hyväkuntoisille ja uimataitoisille. Tehovesijumpassa syke nousee ja osa liikkeistä on haastavia. Molemmissa käytetään tehosteena erilaisia välineitä. Toiminta Validian palvelutalossa kissanmaalla maanantaisin. Ilmoittautumiset ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Nyt mukana myös edeltävä kuntosalitoiminta. Ryhmät ovat kustannukseltaan kuntosali+vesijumppa 179 €, pelkkä vesijumppa 149 €.