Aikuisille löytyy harrasteliikuntamahdollisuuksia vesijumpista kuntosählyyn ja “Olkkosten reeniryhmiin”.

Ilmoittautumiset tehdään myClub-järjestelmään. MyClubiin pitää uusien käyttäjien luoda oma tunnus ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli sellaista ei entuudestaan ole (klikkaa tällöin oheista myClub logoa).

Tiesitkö? Kooveen kaikessa aikuisliikunnan toiminnassa maksutapoina käyvät myös virike- ja liikuntaedut. Maksa lasku ilmoittautumisen jälkeen etupalvelussasi etsimällä palveluntarjoajaksi “Koovee ry” ja laita maksutapahtumasta tieto talous@koovee.fi osoitteeseen ja mainitse, mihin laskuun maksu kohdistetaan.

TÄMÄN HETKEN KORONARAJOITUSTEN AIKUISLIIKUNTA SISÄTILOISSA ON TAUOLLA (TOISTAISEKSI 23.1.2022 ASTI). SEURAILE TIEDOTUSTAMME MYCLUBIN, NETTISIVUJEN JA SOMEKANAVIEMME KAUTTA!

ILMOITAMME TAPAHTUMAKOHTAISESTI KAIKILLE ILMOITTAUTUNEILLE MYCLUBIN KAUTTA ULKOLIIKUNTATARJONNASTA, JOTA ON RUNSAASTI AIKUISILLE:

  • Olkkosten reeniryhmät liikkuvat ulkosalla keskiviikkoisin Vehmaisten koulun pihalla klo 20-21 ja torstaina Messukylän koulun pihalla klo 18.30-19.30.

  • Jääpalloa perjantai-iltaisin Sorsapuiston kentällä klo 19.30-21.00

  • Joogaa videolinkin kautta etänä tai ulkona

UUTTA TOIMINTAA! LIIKKUVUUS- JA SUORITUSKYKYHARJOITTELU

Onko liikkuvuutesi riittävällä tasolla? Entä heitteleekö suorituskykysi päivän kunnon ja tilanteen mukaan?
KEHON LUONNOLLINEN LIIKKUVUUS ON YLEISAVAIN HYVINVOINTIIN JA PAREMPAAN SUORITUSKYKYYN.

Koovee aloittaa uutena liikuntatoimintana liikkuvuus- ja suorituskykyharjoitteluryhmän yhteistyössä TE3 Mobilityn kanssa tammikuusta 2022 alkaen. Toiminta on suunnattu alkuvaiheessa aikuisliikkujille, n. 30-vuotiaasta ylöspäin, kaiken kuntoisille miehille ja naisille.

Tule harjoittelemaan sekä testaamaan oma liikkuvuutesi ja suorituskykysi. Paikkana Karosen koulun liikuntasali Annalassa ja ohjaajana Jaana Uusi-Kokko.

AIKUISTEN VESIJUMPAT VALIDIA-TALOLLA KISSANMAALLA

Ryhmät ovat tarkoitettu kaiken kuntoisille naisille ja miehille. Vesijumpissa jokainen voi tehdä oman kuntonsa mukaan. Liikkeet ovat selkeitä ja helppoja, mutta tehokkaita. Ei vaadi uimataitoa. Tunnin rakenne on alkuverryttely, aerobinen osuus, lihaskunto-osio, loppuverryttely ja venyttely. Lisävastusta saadaan käyttämällä erilaisia välineitä.

Ohjaajana toimii Hannamari Laitinen.

Juoksukoulut

Koovee ja Juoksuopisto ovat aloittaneet yhteistyön, joka tarjoaa juoksuvalmennusohjelmia, jotka toteutetaan joustavasti verkkovalmennuspohjaisina. Vastaavanlaista toimintaa ei Kooveessa varsinaisesti ole aikaisemmin nähty, joten kyseessä on aivan uusi aluevaltaus. Tutustu lisää ja ilmoittaudu kursseille!

Suunnistuskoulut

Aikuisten suunnistuskoulu, alkeisjakso ja jatkokurssi (vuoden 2022 suunnistuskouluista tulossa tietoa piakkoin)

Alkeisjaksolla tutustutaan karttaan, karttamerkkeihin ja kartan seuraamiseen. Opettelemme suunnittelemaan reittiä sekä havainnoimaan maaston kohteita, harjoittelemme suuntaamaan karttaa kompassilla ja tekemään reittivalintoja.

Jatkokurssilla syvennetään suunnistuksen perustaitoja mm. maaston seuraaminen, kartan suuntaaminen, kompassin käyttö, reitin suunnittelu ja valinta. Jatkokurssille osallistuminen ei vaadi alkeiskurssin käymistä, vaan se on oma kokonaisuutensa. Mukaan voit tulla uutena tai edellisen jakson jatkoksi.

Ilmoittautumiset molempiin ryhmiin on jo auki ja pääset ilmoittautumaan kätevimmin Kooveen suunnistuksen nettisivuilta (linkki alla).

Harjoitusten paikkatiedot kerrotaan harjoituksissa ja ne päivittyvät myös Kooveen suunnistuksen nettisivuille ja tarkemmin ottaen siellä aikuisten suunnistuskoulun sivuille. Kokoontumisia jaksoilla on kuusi kertaa, joista viisi on omia harjoituksia ja yksi kerta iltarasteilla erikseen sovittuna ajankohtana. Jos haluat maksaa osallistumisen virike-eduilla, ole yhteydessä ilmoittautumisen jälkeen talous@koovee.fi -osoitteeseen.

Joogakurssi

Tervetuloa mukaan rauhalliseen ja helppoon joogaryhmään. Jooga vahvistaa kehoa, lisää lihasten joustavuutta, auttaa rentoutumaan ja edistää keskittymiskykyä. Joogaharjoitukset tehdään omaa kehoa kuunnellen, joten se sopii kaikille. Ota mukaan oma alusta ja lämmintä vaatetta, koska salissa on ilmastointi. Tunnin kesto on 75 min. Paikkana Annalan koulu ja ohjaajana Minna Vuorenmaa.

Ensimmäiselle kerralle voi tulla ilmaiseksi kokeilemaan. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa ja toimintakertoja on yhteensä 8, hinta 55 €.

Miesten ja naisten kuntosählyt

Hyvä kunto, hyvät kaverit, hyvä meininki! Miesten ja naisten kuntosählytoiminta tarjoaa ikään, kuntoon ja pelitaitoihin katsomatta hauskaa liikuntaa sählyn parissa. Pelivuorot ovat miesten osalta KauppiSportCenterillä (ei vuoroa tällä hetkellä) ja naisten osalta Linnainmaan koululla! Huom. maalivahdit saavat 25 euron alennuksen maksusta.

Olkkosen reeniryhmät

Olkkosen reeniryhmissä toimitaan ympäri Tamperetta. Reeniryhmät on tarkoitettu yli 35-vuotiaille miehille. Viikoittaiset kokoontumiset pitävät sisällään alkuveryttelyn, perusjumpan, mahdollisen pallopelin ja tehokkaan loppuvenyttelyn. Osallistumismaksu on 95 € /syksy/kevät. NYT UUTUUTENA OLKKOSPASSI; KÄY VAIKKA KAIKISSA OLKKOSRYHMISSÄ!