TERVETULOA OLKKOSTEN SIVUILLE.

MIKÄ IHMEEN OLKKOSTEN REENIRYHMÄ? KETÄ SIÄ O?

TÄLTÄ SIVULTA LÖYDÄT KAIKEN OLENNAISEN TIEDON OLKKOSTEN REENIRYHMISTÄMME.

Olkkosen reeniryhmä löytyy myös Facesta, Olkkosen reeniryhmä !

Huom! Uutena jäsenenä aloita luomalla myClub-jäsentili (KLIKKAA MYCLUB-LOGOA), sen jälkeen pääset ilmoittautumaan tapahtumiin.

OLKKOSET JR RYHMÄ AUTOCENTER AREENALLA

Tämä uusi Olkkoset JR ryhmä on aloittaville 30 – 45 -vuotiaille miehille. Ryhmä on ohjattu ja hieman toiminnallisempi ryhmä. Toimintaan kuuluu alkuveryttely ja peliosuus salibandykaukalossa (salibandy, futsal, käsipallo yms). Oheen kuuluu aina lihaskunto-/ muu teemainen harjoitus. Lopuksi vielä venyttely.

Maksuun sisältyy kuntotestin 2 kertaa vuodessa, syksyllä terveyskuntotestit ja keväällä kävelytesti. Maksu jakaantuu syksyyn ja kevääseen (hinta 110 €). Voit tulla tutustumaan ryhmään ilmaiseksi.

Ilmoittautuminen ryhmään alla olevasta linkistä.

Olkkosen reeniryhmä on Fysioterapeutin ohjaama reeniryhmä yli 35-vuotiaille miehille, missä on huomioitu eri tuki- ja liikuntaelinvaivat. Viikoittaiset kokoontumiset pitävät sisällään alkuveryttelyn, tehokkaan perusjumpan eri välineitä käyttäen ja loppuvenyttelyn.

Mukana oleville Olkkoslaisille on myös tarjolla venyttely AutoCenter Areenalla, joka on ilmainen osallistumismaksunsa maksaneille osallistujille.Tähän ryhmään myös ilmoittautuminen, rajallisen määrän vuoksi.

Yhdellä kausimaksulla saat kerran viikossa olkkosryhmän ja venyttelytunnin sekä testauksen 2 kertaa vuodessa, syksyllä terveyskuntotestit ja keväällä kävelytesti. Maksu jakaantuu syksyyn ja kevääseen (hinta 95 €). Hinta ei sisällä osallistujille vakuutusta.

Lisäksi tarjolla on Olkkosten oma kuntosaliryhmä, ”Kuntosalilta voimaa ja puhtia arkeen!”

Joka kokoontuu kerran viikossa Koovee kuntosalilla.

TERVETULOA!


Huom! Maksuvälineenä käy myös Smartum, Tyky-Online ja E-passi. Nämä toimitetaan Kooveen toimistolle Tiina Pakariselle.

Mukaan voi tulla myös kesken kauden!