TERVETULOA OLKKOSTEN SIVUILLE.

MIKÄ IHMEEN OLKKOSTEN REENIRYHMÄ? KETÄ SIÄ O?

TÄLTÄ SIVULTA LÖYDÄT KAIKEN OLENNAISEN TIEDON OLKKOSTEN REENIRYHMISTÄMME.

Olkkosen reeniryhmä löytyy myös Facesta, Olkkosen reeniryhmä !

Huom! Uutena jäsenenä aloita luomalla myClub-jäsentili (KLIKKAA MYCLUB-LOGOA), sen jälkeen pääset ilmoittautumaan tapahtumiin.

Olkkosen reeniryhmä on fysioterapeutin ohjaama reeniryhmä yli 35-vuotiaille miehille, missä on huomioitu eri tuki- ja liikuntaelinvaivat. Viikoittaiset kokoontumiset pitävät sisällään alkuveryttelyn, tehokkaan perusjumpan eri välineitä käyttäen sekä loppuvenyttelyn.

Yhdellä kausimaksulla saat kerran viikossa Olkkosryhmän sekä testauksen 2 kertaa vuodessa (syksyllä terveyskuntotestit ja keväällä kävelytesti). Maksu jakaantuu syksyyn ja kevääseen (hinta 95 €). Hinta ei sisällä osallistujille vakuutusta. Uutuutena nyt myös Olkkospassi (135 €), jolla saat käydä kaikissa haluamissasi Olkkosryhmissä.

HUOM! Olkkospassilla riittää kun ilmoittaudut yhteen ryhmään! Venyttelyryhmä (ma Messukylä) on vain 10 € jos olet ilmoittautuneena jo johonkin Olkkosryhmään. Pelkkä venyttely on samanhintainen kuin lukukausimaksu 95 €.

OLKKOSTEN REENIRYHMÄT KOULUILLA

 

TERVETULOA!


Huom! Maksuvälineenä käyvät myös erilaiset liikuntasetelit kuten esim. Smartum, Tyky-Online ja E-passi. Nämä toimitetaan Kooveen toimistolle (Rieväkatu 12) tai lähetä talous@koovee.fi kuvakaappaus maksutapahtumasta.

Mukaan voi tulla myös kesken kauden!