Me kaikki tarvitsemme tunnetta ja intohimoa elämässä – Sport for the Planet: Planeettamme ja elinvoimaisen urheilun puolesta.

Ensimmäinen Sport for the Planet järjestettiin perjantaina 27.8.2021 webinaarin muodossa klo 13-15. Alla olevan lomakkeen täyttämällä saat sähköpostiisi paluuviestinä kaikki historian ensimmäisen Sport for the Planet -webinaarin puheenvuorot.

Jokainen maali, jokainen voitto antaa uskoa kannattajille. Jokainen maailmaa muuttava hyvä teko taas antaa uskoa meille kaikille.

Sport for the Planet on täysin uudenlainen hyvien tekojen tapahtuma kaikille planeettamme tulevaisuudesta välittäville yrityksille ja ihmisille, jossa urheilusta saadut elämyksen toimivat ohjaavina linjoina. Ensimmäistä kertaa Maailmassa tuomme kaksi meissä kaikissa tunteita ja intohimoa herättävää asiaa yhteen päivään; urheilun sekä maailmaa paremmaksi muuttavat yritykset ja teot.

Vastuulliset yritykset ja organisaatiot ymmärtävät, että ainoa tapa pelastaa tulevaisuutemme on yhteistyö, tiedon jakaminen, toimien jakaminen ja toisten rohkaiseminen. Muuten se ei tule toimimaan.

Avaustapatuman puhujina ovat muun muassa Rantalainen, Sokos Hotels, Avidly, LähiTapiola Pirkanmaa  sekä PostNord ja Koripalloliitto.

Ohjelma

Sport for the Planet -tilaisuuden perjantaina 27.8.2021 avaa kansaedustaja Marko Asell. Asell on painijana edustanut Kooveeta ja Suomea lukuisissa kansaivälisissä arvokisoissa, joista kirkkaimpana saavutuksena muistettaneen Atlantasta vuonna 1996 hänen voittama olympiahopea.

Suomen Koripalloliitto ja PostNord: 

Hyvä ja toimiva kumppanuus perustuu yhteisiin arvoihin – case We deliver rahasto

Suomen Koripalloliiton tarkoituksena on toimia Suomessa koripalloilua järjestävien, yhdistysrekisteriin merkittyjen yhdistysten liittona ja edustaa jäseniään kansainvälisessä koripalloliitossa FIBA:ssa. Koripalloliiton tarkoituksena on myös järjestää monipuolista koripallotoimintaa lajin kaikille harrastajille ja olla osa kansallista liikuntakulttuuriamme.

PostNord on Pohjoismaiden alueella tarjottavien logistiikka- ja viestintäratkaisujen johtava toimittaja. Suomessa PostNord tarjoaa yrityksille logistiikkapalveluja, sekä verkkokauppalogistiikkaa ja pakettien jakelua yksityishenkilöille.

Rantalainen:

Rantalainen on luotettava ja ihmiskasvoinen yritys, jolle taloushallinto ja taloushallintopalvelut ovat keskiössä.

Yritys on Taloushallintoliiton auktorisoima yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista, jossa asiakkaiden käytössä on yli 1000 koulutetun ammattilaisen osaaminen.

Tarjoamme kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille yli 60 toimipisteellä ympäri Suomen.

Tutustu Rantalaiseen lisää osoitteessa rantalainen.fi

LähiTapiola Pirkanmaa:

Katsaus LähiTapiola Pirkanmaan paikallisiin vastuullisuustekoihin ja Lähitapiola-ryhmän vastuullisuusosa-alueisiin.

LähiTapiola Pirkanmaa on paikallinen ja asiakkaidensa omistama vakuutusyhtiö ja vahinkovakuuttamisen markkinajohtaja. Olemme pirkanmaalainen työnantaja ja merkittävä toimija elinkeinoelämän edistäjänä sekä asiakkaillemme tuottamamme turvan ja maksettujen krovausten kautta. Vahingon sattuessa avun saa nopeasti ja korvauspäätökset käsitellään joutuisasti sillä henkilökuntamme on täällä Pirkanmaalla – niin johto, hallinto, asiakas- ja korvauspalvelu kuin vahinkotarkastuskin. Teemme hyvää lähiyhteisössämme tukemalla paikallista kulttuuria ja liikuntaa ja toteuttamalla turvallisuutta edistäviä hankkeita.

Yrityksen kotipaikka on Tampere ja työntekijälukumäärä 110.

Tutustu LähiTapiola Pirkanmaahan lisää täällä: www.lahitapiola.fi/pirkanmaa

 

Sokos Hotels:

Sporttiklubi ja vastuullinen majoittuminen.

Sokos Hotels on Suomen tunnetuin hotelliketju, jolla on 48 hotellia Suomessa sekä Pietarissa ja Tallinnassa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa sekä keskellä vapaa-ajan kohteita, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Suomessa S-ryhmän  hotelleihin kuuluu myös Radisson Blu -hotellit. Niitä on yhteensä 8 hotellia, Pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Oulussa.

Sokos Hotels on valittu yhdeksättä kertaa Suomen vastuullisimmaksi hotelliketjuksi Euroopan laajuisessa Sustainable Brand Index -tutkimuksessa.

Kaikki Sokos Hotellit ovat Green Key -sertifioituja ja vastuullisuus näkyy niissä aina aurinkopaneeleilla tuotetusta sähköstä esteettömän liikkumisen huomiointiin asti.

Tutustu Sokos Hotelseihin lisää osoitteessa sokoshotels.fi

Planet Company:

Vastuullisuus on tekoja.

The Planet Company Oy on suomalainen nopeasti kansainvälistyvä yhtiö, joka kehittää The Planet Company -vastuullisuuspalvelua. Planet Company on myös vaikuttavien yritysten, organisaatioiden ja tekojen kasvava yhteisö.

Tutustu Planet Companyyn lisää osoitteessa: planetcompany.com

Avidly:

 Voiko sponsoroinnilla parantaa maailmaa? Miten urheilumarkkinointi voi auttaa brändiä kilpailuedun luomisessa?

Avidly on markkinointiteknologian tienraivaaja ja HubSpot-ekosysteemin globaali edelläkävijäkumppani. Olemme Suomen kattavin markkinointiteknologian toimisto – joukko luovia asiantuntojoita, jotka tietävät miten, missä ja milloin teknologia voi tuoda lisäarvoa liiketoiminta, myyntiin ja markkinointiin. Suuntaamme rohkeasti kohti tuntematonta ja parempaa huomista.

Tutustu Avidlyyn lisää osoitteessa: avidlyagency.com/fi