Tervetuloa harrasteliikunnan pääsivulle. Linkeistä alta löytyy kaikki Koovee ry:n järjestämät harrasteliikunnat niin lapsille kuin aikuisillekin.

HUOM! Etusivulta löytyy eri lajijaostojen (klikkaa lajia) omat sivut, jotka kannattaa myös katsoa etsiessään matalan aloituskynnyksen harrastetoimintaa.

Uusien harrastajien tulee ensiksi rekisteröityä myClub-järjestelmään, jonka jälkeen pääsee ilmoittautumaan ryhmiin ja tapahtumiin. Ilmoittautuminen kevätkauden 2020 ryhmiin on käynnissä. Ryhmiin voi ilmoittautua kesken kaudenkin, tällöin kuitenkin on tarpeen ilmoittaa Kooveen toimistolle (mauno.hakala@koovee.fi), että on tulossa ryhmään. Näin tiedetään esim. uinnin kohdalla hoitaa sisäänpääsykuviot kuntoon ennen paikalle saapumista.

Harrasteliikuntaryhmissämme on voimassa ryhmätapaturmavakuutus. Vakuutus on voimassa sen vakuutuskauden loppuun, jonka aikana vakuutettu täyttää 20 vuotta. Tätä vanhemmat aikuisliikuntaryhmiin osallistuvat eivät siis ole vakuutettuja. Tapaturman sattuessa yhteys TERVEYSHELPPIIN JA Kooveen toimistolle Mauno Hakalaan.

Kaikki tiedustelut ryhmistä mauno.hakala@koovee.fi / 040-7108460