Tervetuloa harrasteliikunnan etusivulle. Alapuolelta löytyvien linkkien takaa löydät kaikki Koovee ry:n järjestämät harrasteliikuntamahdollisuus niin lapsille kuin myös aikuisillekin.

HUOM! Etusivulta löytyy eri lajijaostojen omat sivut, joista sinun on mahdollisuus etsiä lajikohtaista harrastetoimintaa niin lapsille kuin myös aikuisillekin.

Harrasteliikunnan toiminnasta voit kysyä myös suoraan mauno.hakala@koovee.fi tai 0407108460

 

Ilmoittautuminen syyskauden 2020 ryhmiin on käynnissä. Ryhmiin voi ilmoittautua mukaan milloin tahansa, ole tällöin kuitenkin yhteydessä Kooveen toimistolle (mauno.hakala@koovee.fi). Näin saamme informoitua ryhmien ajankohtaiset asiat sekä esimerkiksi uintiryhmien osalta uimahallien sisäänpääsyrannekkeet osallistujille. Uusien harrastajien tulee ensiksi rekisteröityä myClub-järjestelmään (KLIKKAA MYCLUBIN LOGOA), jonka jälkeen pääsee ilmoittautumaan ryhmiin ja tapahtumiin.

Harrasteliikuntaryhmissämme on voimassa ryhmätapaturmavakuutus. Vakuutus on voimassa sen vakuutuskauden loppuun, jonka aikana vakuutettu täyttää 20 vuotta. Tätä vanhemmat aikuisliikuntaryhmiin osallistuvat eivät siis ole vakuutettuja. Tapaturman sattuessa yhteys TERVEYSHELPPIIN JA Kooveen toimistolle Mauno Hakalaan.

Kaikki tiedustelut ryhmistä mauno.hakala@koovee.fi / 040-7108460