Ilmoittautuminen syyskauden 2023 ryhmiin on käynnissä!

 

 

 

 

Nyt on mahdollisuus hankkia liikuntalahjakortteja Kooveen harrasteliikuntaryhmiin. Yllätä ystäväsi, lapsesi, kummisi tai mummisi, ja hanki lahjakortti liikuntaryhmään.

Tervetuloa harrasteliikunnan etusivulle. Täältä löydät kaikki Koovee ry:n järjestämät harrasteliikuntamahdollisuudet niin lapsille kuin aikuisille. Kun ilmoittautuu harrasteliikunnan tapahtumaan, niin ilmoittautujasta tulee samalla seuran jäsen. Tapahtuman osallistumismaksu sisältää jäsenmaksun, joka on kaikilta 15 €.

HUOM! Etusivulta löytyy eri lajijaostojen omat sivut, joista sinun on mahdollisuus etsiä lajikohtaista harrastetoimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

Harrasteliikunnan toiminnasta voit kysyä myös suoraan mauno.hakala@koovee.fi tai 0407108460

Katseet on suunnattu kohti kevätkautta 2023, ilmoittaudu mukaan!

Ryhmiin voi ilmoittautua kesken toimintakaudenkin, ole tällöin kuitenkin yhteydessä Kooveen toimistolle (mauno.hakala@koovee.fi). Näin saamme informoitua ryhmien ajankohtaiset asiat sekä esimerkiksi uintiryhmien osalta uimahallien sisäänpääsyrannekkeet osallistujille. Uusien harrastajien tulee ensiksi rekisteröityä myClub-järjestelmään (KLIKKAA MYCLUBIN LOGOA), jonka jälkeen pääsee ilmoittautumaan ryhmiin ja tapahtumiin.

HUOM! TÄLLÄ HETKELLÄ RYHMIIN EI VOI TULLA ILMOITTAUTUMATTA KOKEILEMAAN, VAAN KAIKKIEN ON TEHTÄVÄ ILMOITTAUTUMINEN OIKEAAN RYHMÄÄN. ELI A) REKISTERÖIDY (koovee.myclub.fi) JA B) ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN.

Harrasteliikuntaryhmissämme on voimassa ryhmätapaturmavakuutus. Vakuutus on voimassa sen vakuutuskauden loppuun, jonka aikana vakuutettu täyttää 20 vuotta. Tätä vanhemmat aikuisliikuntaryhmiin osallistuvat eivät siis ole vakuutettuja. Tapaturman sattuessa yhteys TERVEYSHELPPIIN JA Kooveen toimistolle Mauno Hakalaan.

Kaikki tiedustelut ryhmistä mauno.hakala@koovee.fi / 040-7108460