Tervetuloa harrasteliikunnan etusivulle. Täältä löydät kaikki Koovee ry:n järjestämät harrasteliikuntamahdollisuudet niin lapsille kuin aikuisille.

HUOM! Etusivulta löytyy eri lajijaostojen omat sivut, joista sinun on mahdollisuus etsiä lajikohtaista harrastetoimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

Harrasteliikunnan toiminnasta voit kysyä myös suoraan mauno.hakala@koovee.fi tai 0407108460

Koronan aiheuttamien ryhmien mahdollisten peruutusten ja maksujen palautusten suhteen toimimme tämän tiedotteen mukaan.

Ilmoittautuminen syyskauden 2021 liikuntaryhmiin on käynnissä. Ryhmiin voi ilmoittautua kesken kaudenkin, ole tällöin kuitenkin yhteydessä Kooveen toimistolle (mauno.hakala@koovee.fi). Näin saamme informoitua ryhmien ajankohtaiset asiat sekä esimerkiksi uintiryhmien osalta uimahallien sisäänpääsyrannekkeet osallistujille. Uusien harrastajien tulee ensiksi rekisteröityä myClub-järjestelmään (KLIKKAA MYCLUBIN LOGOA), jonka jälkeen pääsee ilmoittautumaan ryhmiin ja tapahtumiin.

HUOM! TÄLLÄ HETKELLÄ RYHMIIN EI VOI TULLA ILMOITTAUTUMATTA KOKEILEMAAN, VAAN KAIKKIEN ON TEHTÄVÄ ILMOITTAUTUMINEN OIKEAAN RYHMÄÄN. ELI A) REKISTERÖIDY (koovee.myclub.fi) JA B) ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN.

Harrasteliikuntaryhmissämme on voimassa ryhmätapaturmavakuutus. Vakuutus on voimassa sen vakuutuskauden loppuun, jonka aikana vakuutettu täyttää 20 vuotta. Tätä vanhemmat aikuisliikuntaryhmiin osallistuvat eivät siis ole vakuutettuja. Tapaturman sattuessa yhteys TERVEYSHELPPIIN JA Kooveen toimistolle Mauno Hakalaan.

Kaikki tiedustelut ryhmistä mauno.hakala@koovee.fi / 040-7108460