Uutiset

Urheilu Mehiläinen järjestää Koovee:lle luennon/webinaarin aiheesta Urheilijan ravitsemus ja suun terveys, ja toivottaa kaikki Kooveen jäsenet tervetulleiksi seuraamaan ravitsemusterapeutin ja hammaslääkärin mielenkiintoista vuoropuhelua! 
27.1.2023
Koovee on solminut neljän vuoden jatkosopimuksen Fat Pipen ja Salibandykauppa.fi:n kanssa. Fat Pipe jatkaa Kooveen salibandyjaoston virallisena maila- ja varustemerkkinä yhteistyössä Salibandykauppa.fi:n kanssa. Salibandykauppa.fi:ltä on saatavissa monipuolisesti myös muita Koovee aiheisia tuotteita sekä muiden liikunta- ja urheilulajien varusteita.
24.1.2023
Salibandy Club Classic ja Koovee salibandy ovat mukana järjestämässä Salibandyn European Masters Games 2023 tapahtumaa 4-8.7.2023. Laji pelataan tapahtumassa MM-arvolla historian ensimmäistä kertaa.
16.1.2023

Koovee Salibandy Instagramissa

Ei tänään meidän päivä. Ottelu päättyy Ervin voittoon 0-12.

#salibandy #fliiga
...

Kooveen, Fat Pipen ja salibandykauppa.fi yhteistyö jatkuu kevääseen 2027!

Fat Pipe jatkaa Kooveen salibandyjaoston virallisena maila- ja varustemerkkinä yhteistyössä Salibandykauppa.fi:n kanssa.

– Yhteistyö Fat Pipen ja Salibandykauppa.fi.n kanssa on toiminut mallikkaasti usean vuoden ajan. Jäsenistöltämme tullut positiivinen palaute tilausten ja toimitusten nopeudesta sekä varmuudesta antoivat meille hyvät edellytykset yhteistyösopimuksen jatkoneuvotteluille ja –sopimukselle. Fat Pipe ja Salibandykauppa.fi palvelevat jaostoamme parhaaksi katsomallamme tavalla niin yhteisten arvojemme kuin myös tavoitteidemme puolesta. Kooveen salibandyjaoston puheenjohtaja Kari Jussila kommentoi.

Lue lisää 👉 https://koovee.fi/…/kooveen-fat-pipen-ja-salibandykauppa…/

#fatpipesuomi #salibandykauppa #koovee #koovee salibandy #salibandy #fatpipe
...

”On ylpeys saada pelata F-liigassa ja edustaa Kooveeta” ❤️

Näin kiteyttää Kooveen naisten kapteeni Jenna Kangas uudessa F-liigan videossa, jonka kautta halutaan luoda yhteistä tarinaa kohti parempaa ja ammatillisempaa sarjaa. 🏑

Meidän seura Koovee on monilajiseura, joka jo tällä edistää yhteistyötä monien eri tekijöiden välillä. Etenkin salibandyn puolella pitkäaikainen mottomme ”Yhdessä enemmän” on aina ollut läsnä arjessamme ja tulee olemaan sitä myös tulevaisuudessa! Yhdessä olemme yhtenäisempi, vastuullisempi, yhdenvertaisempi sekä parempi Koovee ❤️

#salibandy #fliiga
...

HIIHTOLOMALEIRI 7-12-VUOTIAILLE TYTÖILLE! 😍

Leiri järjestetään Kauppi Sports Centerillä 27-28.2.2023. Luvassa salibandyn ohella on monipuolista yhdessä tekemistä! Lisäksi tiistaihin kuuluu käynti Trampolin -parkissa. Leiri on tarkoitettu kaikille 7-12 -vuotiaille tytöille. Ohjauksesta vastaavat Kooveen naisten joukkueen pelaajat Ellinoora Huotari, Henna Tapani ja Emmiina Hapuoja. Apuohjaajina nähdään myös muita liigajoukkueen pelaajia! 😍

Leirin hinta on 55 € joka sisältää päivittäisen lounaan, vakuutuksen sekä ohjauksen että tuon käynnin Trampoliini-parkissa.

Ilmottautumisohjeet ja lisätietoa alla olevasta linkistä: https://koovee.myclub.fi/flow/events/4978540

Linkki löytyy myös biosta!

Nähdään leirillä! 🤩❤️

#salibandy #hiihtolomaleiri #salibandyleiri
...

Salibandykauppa