Uutiset

Fat Pipe Floorball camp on mainio tapa viettää lomapäiviä intohimon eli salibandyn parissa. Pääpaino harjoittelussa on henkilökohtaisen lajitaidon kehittämisessä ja vinkeissä mitä pelaajat voivat omalla ajallaan tehdä. Unohtamatta kuitenkaan pelaamisen kehittävää ominaisuutta. Lisäksi mukana Dodge-ball turnaus, temppu-/parkourataa, kaupunkisotaa ja ulkoliikuntaa. Leiri on tarkoitettu 6-15 -vuotiaille tytöille ja pojille. Ryhmät eriytetään osassa toiminnoissa.
3.6.2020
Kooveen salibandytoiminta palaa 1.6.2020 alkaen taas lähemmäs normaalia. Aluehallintovirasto (AVI), Olympiakomitea ja Suomen Salibandyliitto ovat viime viikolla julkaisseet ohjeet 1.6.2020 jälkeiselle ajalle koskien liikuntatoimintaa sisätiloissa. Ohjeet noudattelevat Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen linjauksia ja seuramme hallitus on päättänyt näiden pohjalta käynnistää eri toimintojen yhteistä harjoittelua.
28.5.2020
Tulevalle kaudelle olemme perustamassa poikiin B-junioreiden 2 -joukkuetta, johon ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Jos olet 03-05 -syntynyt ja olet päättänyt keventää harjoittelua ja haluat keskittyä myös opiskeluun. Tämä on oikea paikka sinulle. Lisäksi B-tyttöjoukkueemme (03-04) etsii muutamaan tyttöpelaajaa mukaansa, joten olepa myös siinä yhteydessä ja ilmoittaudu mukaan.
23.4.2020

Koovee Salibandy Instagramissa

Näiden tärkeiden tiedotusten jälkeen pidetään miesten joukkueen osalta pieni tauko IG:n dominoinnista. Kannattaa kuitenkin olla kuulolla, reenivinkkejä ja muuta tiedotettavaa tulee jatkossakin. Tärkeitä palasia hyökkäyksessä ensi kaudellakin ovat Samuli Segerman ja Jani Rajala, puolustuksessa taas Samu Saari ja Paavo Alentola jatkavat (mutta jättivät videohommat muille). #divari #salibandy @salibandy.fi @paakallofi ...

91 1

Ville Jokela imuroi kaapin siistiksi ensi kautta varten, jotta voi ottaa koppeja Kooveen maalilla. Petteri Puustisen vahvoja esityksiä nähdään myös Kooveen paidassa ensi kaudellakin, mies meditoi kopissa mutta ei kentällä. #divari #salibandy #tokavikavideo @paakallofi @salibandy.fi ...

93 2

Liity mukaan Pikku-Bellaksi tyttöpelaajan polullemme.
YHTEYDENOTOT:
A - C (2000-2006) - juniorit
Arto Riihimäki
0400 602225
D - F ( 2007-2012) - juniorit
Jere Oksanen
0400 7292510
...

76 0