Koovee ry:n jäsenten hoitopolun kumppaneina toimivat LähiTapiola Pirkanmaa ja Mehiläinen Tampere. Hoitopolku auttaa sinua sekä tapaturma- että sairastumistilanteissa.

Hoitopolku on voimassa, mikäli sinulle Koovee ry:n jäsenenä sattuu Koovee ry:n tapahtumassa (harjoituksissa, kilpailuissa, otteluissa) hoitoa vaativa vamma, sairastuminen tai muu vahinko.

LähiTapiolan vakuutettu:

Avaa TerveysHelppi selaimellasi osoitteessa terveyshelppi.lahitapiola.fi tai lataa ilmainen TerveysHelppi-sovellus App Storesta tai Google Play Storesta. Mehiläisen sairaanhoitajat ja lääkärit auttavat sinua joka päivä klo 7–23 verkossa ja TerveysHelppi-sovelluksessa.

Vahingon sattuessa toimi näin:

Kiireettömät tapaukset

Kun sairastut tai sattuu tapaturma, ota yhteyttä LähiTapiolan TerveysHelppiin:

• Lataa ja avaa TerveysHelppi-sovellus puhelimeesi.
• TerveysHelppi-sovelluksen chatilla tai soittamalla numeroon 0206 1000 tavoitat Mehiläisen sairaanhoitajat ja lääkärit joka päivä klo 7.00 – 23.00.
• Terveydenhuollon ammattilainen arvioi hoidon tarpeesi, antaa terveysneuvontaa sekä ohjaa tarvittaessa etälääkärin tai lääkärin vastaanotolle. Saat samalla yhteydenotolla myös korvausasian vireille.

• Mikäli sinulla ei ole TerveysHelppiä käytettävissä tai sinulla on joki muu vakuutus, niin soita numeroon 010 414 00 tai varaa aika suoraan UrheiluMehiläiseen: https://www.mehilainen.fi/urheilu-mehilainen

Kiireelliset tapaukset

• Hakeudu lähimpään mahdolliseen julkisen terveydenhuollon tai Mehiläisen tarjoaman lääkärikeskuksen päivystykseen / UrheiluMehiläiseen. Voit olla myös suoraan yhteydessä Kooveen Mehiläisen yhteyshenkilöihin Nikke Partioon tai Emma Mäkelään hoitopolkuketjun aloittamiseksi.

Annina Dillström – annina.dillstrom@mehilainen.fi+358 40 1256509(ensijaisesti Whatsapp tai tekstiviestit)

Nikke Partio – nikke.partio@mehilainen.fi