Koovee herättää jälleen eloon lacrossejaostonsa toiminnan!

Avoimet reenit (maksuttomia ja avoimia kaikille) täyttyvät hyvää vauhtia ja uusille harrastajille järjestetään säännöllisesti omia mahdollisuuksiaan tulla kokemaan tämän vauhtijoukkuepelin hurmaa. Kooveen lacrossejaoston tavoitteena on saada kasattua sekä miesten että naisten joukkueet tulevalle lacrossekaudelle 2021. Joukkue harjoittelee aktiivisesti jo nyt kesällä 2021 aikana – Lacrossen intensiivisyyden vuoksi suosittelemme lajin pariin tuleville 15 vuoden ikärajaa.

Lacrosse on on nopeatempoinen joukkuelaji. Maaleja tulee paljon ja ne ovat usein hyvinkin näyttäviä. Lacrossea pelataan pitkävartisella mailalla jonka päässä on muovinen, haavimainen, pää. Miesten lacrosse on todella fyysistä ja taklauksia saattaa tulla jopa enemmän kuin muissa lajeissa. Naisten lacrossessa taklaukset eivät ole sallittuja, mutta erilainen maila tekee pelistä teknisesti haastavaa.

Lacrossea pidetään Pohjois-Amerikan vanhimpana urheilulajina. Lacrossella on ollut merkittävä rooli Pohjois-Amerikan alkuperäiskansojen yhteisöissä. Peleillä saatettiin selvitellä heimojen välisiä konflikteja tai jopa harjoitella sodankäyntiä, pelit kestivät jopa päiviä.

 

AVOIMET REENIT:

 

 

 

 

Koovee lacrossen yhteystiedot:

Suvi Onne

lacrosse@koovee.fi

0509189863

@Kooveelacrosse

@Kooveelacrosse