Koovee Lacrosse toimintaan mahtuu aina mukaan uusia jäseniä!

Kaikki reenit on avoimia ja lajia voi tulla kokeilemaan ilman aiempaa kokemusta! Alle 20 vuotiaat reenavat meillä ilmaiseksi koko kesän, ilmoittautuminen ja lisätiedot sähköpostilla lacrosse@koovee.fi. Aikuisille yli 20-vuotiallekkin ensimmäiset 3 kertaa on ilmaisia. Tule siis kokeilemaan tämän vauhdikkaan joukkuelajin hurmaa. Kooveen lacrossejaoston tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden osallistua kansallisiin sarjoihin ja useampi Kooveen edustaja onkin nähty jo kentällä SM-sarjojen merkeissä tänä kesänä. Lajin intensiivisyyden vuoksi suosittelemme lajin pariin tuleville 15 vuoden ikärajaa, kysy rohkeasti vaikka ikä ei tuohon vielä riittäisi, pystymme mahdollisesti järjestämään erikseen reenit myös nuoremmille.

Lacrosse on on nopeatempoinen joukkuelaji. Maaleja tulee paljon ja ne ovat usein hyvinkin näyttäviä. Lacrossea pelataan pitkävartisella mailalla jonka päässä on muovinen, haavimainen pää. Miesten lacrosse on todella fyysistä ja kontaktia saattaa tulla jopa enemmän kuin muissa lajeissa. Naisten field lacrossessa taklaukset eivät ole sallittuja, mutta erilainen maila tekee pelistä teknisesti haastavaa.

Lacrossea pidetään Pohjois-Amerikan vanhimpana urheilulajina. Lacrossella on ollut merkittävä rooli Pohjois-Amerikan alkuperäiskansojen yhteisöissä. Peleillä saatettiin selvitellä heimojen välisiä konflikteja tai jopa harjoitella sodankäyntiä, pelit kestivät jopa päiviä.

AVOIMET REENIT:

Koovee lacrossen yhteystiedot:

Suvi Onne

lacrosse@koovee.fi

0509189863

@Kooveelacrosse

@Kooveelacrosse