Olemme vuosien saatossa järjestäneet paljon erilaisia tapahtumia, aloittavien lukiolaisten ryhmäytymistä, välituntiliikuntaa sekä mm. lajitutustumisia nassikkapainiin, luisteluun, salibandyyn ja suunnistukseen. Koovee on perinteikäs monilajiseura, joka pystyy toteuttamaan ammattimaisesti usean eri lajin liikuntatoimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille.

Teemme mieluusti yhteistyötä kaikkien Tampereen ja sen lähialueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Katso sivun alaosasta lisää tarjonnastamme.

Koulu- ja päiväkotityön yhteyshenkilö:

mauno.hakala@koovee.fi / 040 710 8460

 

Salibandydemot päiväkotien viskari- ja eskari-ikäisille. Salibandydemo voidaan toteuttaa päiväkodin tai koulun omissa olosuhteissa. Vaihtoehtoisesti demo voidaan toteuttaa myös Kooveen kotipesässä, Linnainmaan AutoCenter Areenalla.

 

Nassikkapainia järjestetään ensisijaisesti päiväkotien viskari- ja eskari-ikäisille. Kolmen käyntikerran pakettihinta on 10€/lapsi.

 

Koululaisten ja lukiolaisten ryhmäyttäminen lukuvuosien alussa on erityisen tärkeää ja onnistuu monivuotisella kokemuksella Kooveen toimesta. Esimerkiksi Kalevan lukio on käynyt säännöllisesti pitkälti yli toistakymmentä vuotta leirikeskuksessamme Kivijärvellä aloittamassa kouluvuotensa ryhmäytymisen merkeissä Kooveen johdolla.

Olemme joustavia ryhmäytymisjärjestelyjen kanssa ja räätälöimme toimintaa tarpeiden ja kohderyhmien mukaan.