Olemme vuosien saatossa järjestäneet paljon erilaisia tapahtumia, aloittavien lukiolaisten ryhmäytymistä, välituntiliikuntaa sekä mm. lajitutustumisia demotunteineen nassikkapainiin, luisteluun, salibandyyn ja suunnistukseen. Koovee on perinteikäs monilajiseura, joka pystyy toteuttamaan ammattimaisesti usean eri lajin liikuntatoimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Teemme mieluusti yhteistyötä kaikkien Tampereen ja sen lähialueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Katso sivun alaosasta lisää tarjonnastamme.
Koulu- ja päiväkotityön yhteyshenkilö: mauno.hakala@koovee.fi / 040 710 8460

LUPA LIIKKUA JA HARRASTAA

Olemme parhaillaan mukana Tampereen kaupungin Lupa liikkua ja harrastaa -hankkeessa, joka on jatkoa Liikkuva koulu ja Liikkuva varhaiskasvatus -työlle. Lue lisää. Päiväkodit ja koulut, joille tunteja on kaupungin toimesta myönnetty, voivat varata järjestämiämme painitunteja.

HUOM! Lupa liikkua -tuntien ilmoittautumislinkit ja liikuntatunnit on jaettu kaupungin toimesta kouluille ja päiväkodeille.

Lupa harrastaa -tunnit löytyvät kätevimmin suoraan harrastuskalenterista. Järjestämme koulupäivien jälkeen toimintaa uinnin parissa Tesomalla ja Pyynikillä, maila- ja pallopeliryhmiä Vehmaisissa ja Atalassa sekä frisbeeryhmän Linnainmaalla. Katso lisää harrastuskalenterin linkistä.

LAJIESITTELYTUNNIT

Nassikkapainia järjestetään ensisijaisesti päiväkotien viskari- ja eskari-ikäisille. Kolmen käyntikerran pakettihinta on 10€/lapsi.

Lajiesittely -tai demotunnit onnistuvat lähes lajiin kuin lajiin. Ole matalalla kynnyksellä yhteydessä Mauno Hakalaan.

RYHMÄYTYMISPÄIVÄT KOULULAISILLE

Koululaisten ja lukiolaisten ryhmäyttäminen lukuvuosien alussa on erityisen tärkeää ja onnistuu monivuotisella kokemuksella Kooveen toimesta. Esimerkiksi Kalevan lukio on käynyt säännöllisesti pitkälti yli toistakymmentä vuotta leirikeskuksessamme Kivijärvellä aloittamassa kouluvuotensa ryhmäytymisen merkeissä Kooveen johdolla.

Olemme joustavia ryhmäytymisjärjestelyjen kanssa ja räätälöimme toimintaa tarpeiden ja kohderyhmien mukaan.