Olemme vuosien saatossa järjestäneet paljon erilaisia tapahtumia, aloittavien lukiolaisten ryhmäytymistä, välituntiliikuntaa sekä mm. lajitutustumisia nassikkapainiin, luisteluun, salibandyyn ja suunnistukseen. Koovee on perinteikäs monilajiseura, joka pystyy toteuttamaan ammattimaisesti usean eri lajin liikuntatoimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille. Teemme mieluusti yhteistyötä kaikkien Tampereen ja sen lähialueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Katso sivun alaosasta lisää tarjonnastamme.
Koulu- ja päiväkotityön yhteyshenkilö: mauno.hakala@koovee.fi / 040 710 8460
Olemme parhaillaan mukana Tampereen kaupungin Lupa liikkua -hankkeessa, joka on jatkoa Liikkuva koulu ja Liikkuva varhaiskasvatus -työlle. Lue lisää. Päiväkodit ja koulut, joille tunteja on kaupungin toimesta myönnetty, voivat varata järjestämiämme painitunteja.
(HUOM! ilmoittautumislinkit ja liikuntatunnit on jaettu kaupungin toimesta kouluille ja päiväkodeille)

Salibandyn esittelytunnit päiväkotien viskari- ja eskari-ikäisille. Salibandyn demotunti voidaan toteuttaa päiväkodin tai koulun omissa olosuhteissa. Vaihtoehtoisesti voimme etsiä teille tilan demotunnin pitämiseksi koulusi tai päiväkotisi läheisyydessä!

 

Nassikkapainia järjestetään ensisijaisesti päiväkotien viskari- ja eskari-ikäisille. Kolmen käyntikerran pakettihinta on 10€/lapsi.

Koululaisten ja lukiolaisten ryhmäyttäminen lukuvuosien alussa on erityisen tärkeää ja onnistuu monivuotisella kokemuksella Kooveen toimesta. Esimerkiksi Kalevan lukio on käynyt säännöllisesti pitkälti yli toistakymmentä vuotta leirikeskuksessamme Kivijärvellä aloittamassa kouluvuotensa ryhmäytymisen merkeissä Kooveen johdolla.

Olemme joustavia ryhmäytymisjärjestelyjen kanssa ja räätälöimme toimintaa tarpeiden ja kohderyhmien mukaan.