Koulu- ja päiväkotiyhteistyön pääsivu. Tänne luodaan sisältöä mahdollisuuksista sopia yhteistyöstä Kooveen ja koulujen sekä päiväkotien välillä. Olemme vuosien saatossa järjestäneet paljon erilaisia tapahtumia, aloittavien lukiolaisten ryhmäytymistä, välituntiliikuntaa sekä mm. lajitutustumisia esimerkiksi nassikkapainiin, luisteluun, salibandyyn ja suunnistukseen. Vain mielikuvitus on rajana kehittää ideoita yhteistyölle ja kokeiluille.

Kaikki Tampereen alueen koulut ja päiväkodit, olkaa rohkeasti yhteydessä meihin!

mauno.hakala@koovee.fi / 040-7108460
jari.fagerstrom@koovee.fi / 0400-596862

 

Salibandytutustumiset päiväkotien viskari- ja eskari-ikäisille. Tulemme päiväkotiinne tai mielellämme pidämme myös omassa hallissamme Linnainmaan AutoCenter Areenalla demoesittelytunnin ryhmällenne. Ota yhteyttä Maunoon tai Jariin.

Nassikkapainia päiväkotien viskari- ja eskari-ikäisille. Järjestämme kolmen käyntikerran pakettina nassikkapaineja hintaan  10€/lapsi. Ota yhteyttä Maunoon tai Jariin.

 

Koululaisten ryhmäyttäminen onnistuu kauttamme. Kalevan lukion aloittavat oppilaat ovat käyneet toistakymmentä vuotta leirikeskuksessamme Kivijärvellä aloittamassa kouluvuotensa ja hitsautumassa yhtenäiseksi ryhmäksi koulusarkaansa varten. Tulisiko teidänkin koulu? Vai löytyykö teiltä kenties oma idea, mikä voitaisiin toteuttaa?