Yllä olevilla videoilla tunnelmia kesän leireiltä.

Koovee järjestää koulujen loma-aikoina lapsille ja nuorille liikuntaleirejä, jotka tarjoavat ikimuistoisia hetkiä liikunnan parissa, uusia kavereita sekä rentoa yhdessäoloa. Näillä leireillä koetaan unohtumattomia hetkiä ja luodaan jopa elinikäisiä kaverisuhteita! Leireillä tutustutaan monipuolisesti eri liikuntalajeihin niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Ohjaajat ovat monen lajin mestarin Kooveen, alansa osaavia huippuammattilaisia. Kaikki leirit ovat päiväleirejä. Leirit löytyvät tapahtumina Kooveen myClubista (HARRASTELIIKUNTA – LEIRIT) ja ilmoittautumislinkit ovat alla leireittäin.

Sport Campit 6-13 -vuotiaille
Sport Campilla liikutaan nimensä mukaisesti monipuolisesti eri liikuntalajeihin tutustuen, niin sisällä kuin ulkonakin. Leirillä jakaannutaan tarvittaessa iän mukaan ryhmiin, jolloin huomioidaan eri ikäisten tarpeet. Ilmoittautumisen yhteydessä muistakaa laittaa ruoka-aineallergiat sekä mahdolliset kaveritoiveet lisätietoja kohtaan.

Uintileirit 7-12 -vuotiaille
Uintileirillä on luvassa ulkoliikuntaa (säävarauksella sisäliikuntaa) ja uintia. Joka päivä sisältää 2 x 45 min uintiharjoitusta. Leirillä jakaannutaan iän mukaan ryhmiin, jolloin huomioidaan eri ikäisten tarpeet. Uimataito vaaditaan, vähintään 25m syvässä altaassa. Ilmoittautumisen yhteydessä muistakaa laittaa ruoka-aineallergiat sekä mahdolliset kaveritoiveet lisätietoja kohtaan.

Salibandyleirit 6-13 -vuotiaille
Salibandyleirillä harjoitellaan ja pelataan säbää. Myös muihin oheislajeihin tehdään tuttavuutta. Leirillä jakaannutaan tarvittaessa iän mukaan ryhmiin, jolloin huomioidaan eri ikäisten tarpeet ja taitotaso. Ilmoittautumisen yhteydessä muistakaa laittaa ruoka-aineallergiat sekä mahdolliset kaveritoiveet lisätietoja kohtaan.

LISÄTIETOJA
Vastaava liikunnanohjaaja Mauno Hakala
mauno.hakala@koovee.fi / 0407108460

E-URHEILU

SPORT CAMP

UINTILEIRIT

SALIBANDYLEIRIT