Kesän 2021 leirivideot yllä.

Koovee järjestää koulujen loma-aikoina lapsille ja nuorille liikuntaleirejä, jotka tarjoavat osallistujilleen ikimuistoisia hetkiä liikunnan parissa, kavereita sekä rentoa yhdessäoloa. Näillä leireillä koetaan unohtumattomia hetkiä ja luodaan jopa elinikäisiä kaverisuhteita! Leireillä tutustutaan monipuolisesti eri liikuntalajeihin niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Ohjaajat ovat Monen lajin mestarin, Kooveen, alansa osaavia huippuammattilaisia. Kaikki leirit ovat päiväleirejä. Leirit löytyvät tapahtumina Kooveen myClubista (HARRASTELIIKUNTA – LEIRIT) ja ilmoittautumislinkit ovat alla leireittäin.

Sport Campit 6-9 -vuotiaille ja 10-13 -vuotiaille
Sport Campilla liikutaan nimensä mukaisesti monipuolisesti eri liikuntalajeihin tutustuen, niin sisällä kuin ulkonakin. Leirillä jakaannutaan tarvittaessa iän mukaan ryhmiin, jolloin huomioidaan eri ikäisten tarpeet. Ilmoittautumisen yhteydessä muistakaa laittaa ruoka-aineallergiat sekä mahdolliset kaveritoiveet lisätietoja kohtaan.

Uintileirit 7-12 -vuotiaille ja 13-16 -vuotiaille
Uintileirillä on luvassa ulkoliikuntaa (säävarauksella sisäliikuntaa) ja uintia. Joka päivä sisältää 2 x 45 min uintiharjoitusta. Leirillä jakaannutaan iän mukaan ryhmiin, jolloin huomioidaan eri ikäisten tarpeet. Uimataito vaaditaan, vähintään 25m syvässä altaassa. Ilmoittautumisen yhteydessä muistakaa laittaa ruoka-aineallergiat sekä mahdolliset kaveritoiveet lisätietoja kohtaan.

Salibandyleirit 6-9 -vuotiaille ja 10-13 -vuotiaille
Salibandyleirillä harjoitellaan ja pelataan säbää. Myös muihin oheislajeihin tehdään tuttavuutta. Leirillä jakaannutaan tarvittaessa iän mukaan ryhmiin, jolloin huomioidaan eri ikäisten tarpeet ja taitotaso. Ilmoittautumisen yhteydessä muistakaa laittaa ruoka-aineallergiat sekä mahdolliset kaveritoiveet lisätietoja kohtaan.

LISÄTIETOJA
Vastaava liikunnanohjaaja Mauno Hakala
mauno.hakala@koovee.fi / 0407108460

SPORT CAMP

UINTILEIRIT

SALIBANDYLEIRIT