Kooveen likunta- ja leirikeskus sijaitsee Ylöjärvellä luonnonkauniissa maastossa kirkasvetisen Kivijärven rannalla. Matkaa Kivijärvelle on vain noin 25km Tampereelta.

Kivijärvi on loistava ympäristö virkistyspäivän, ryhmäytymispäivän, juhlien viettoon tai ylipäätään edulliseen majoittumiseen hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kivijärvellä on yksi Pirkanmaan upeimmista rantasaunoista, jossa kapasitettia riittää jopa 30 hengelle. Rantasaunoja löytyy kaksin kappalei, joista toinen on kerta- ja toinen jatkuvalämmitteinen. Voit varata käyttöösi joko molemmat tai toisen saunoista esimerkiksi illanviettoa varten. Lisäksi alueella ”Ukkola-liikuntasali”, tekonurmikenttä, frisbeegolfrata, ulkohiekkakenttä, päärakennus AV-laitteineen, rantaterassi ja beachvolleykenttä.

Majoituskapasiteettia sähkölämmitteisissä mökeissä ja päärakennuksessa on noin 40 hengelle. Kaikki tapahtumia, majoituksia ja tilaisuuksia varten järjestämme sinulle halutessasi kokonaisvaltaisen täyspalvelun kuljetuksista aina ruokailuihin asti.

Kivijärven fasiliteetit voit varata itsellesi kokonaan tai yksittäin / tapauskohtaisesti käyttöösi. Majoituksesta perimme 20-40€/henki/päivä maksun riippuen majoituspituutesi tarpeesta. Pirkanmaan upeimman rantasaunan saat illaksi käyttöösi 200-550€ hintaan, sillä turvallisuussyistä lämmitämme saunat teille valmiiksi. Päärakennuksen päivävuokra esimerkiksi kokouksia tai juhlia varten on 250€/päivä.

Kysy lisää ja pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai suoraan ari.jortikka@koovee.fi tai 044 0688 290

 

Lataa Kivijärven aluekartat:

Aluekartta, palvelut ja toiminnot

Frisbeegolfradan väyläkartta

Yhteydenottolomake - Kivijärvi

Varaustilanne

Kivijärven osoite:
Kivijärventie 168
34110 Lakiala

Toimisto

Koovee ry.
Sarvijaakonkatu 32
33540 Tampere

Tiedustelut Ari Jortikka 044 0688 290
Sähköposti: ari.jortikka@koovee.fi

Kivijärven liikunta- ja leirikeskuksen virallinen pitopalvelukumppani on pitopalvelu Zipatta 

Klikkaa logoa ja pyydä oma erikoistarjouksesi Kivijärven ikimuistoisiin hetkiisi!

Kivijärven leirikeskuksen facebook-sivut

Päätalon kokoustila

Avara ja valoisa sali,  jossa varusteina mm. takka, av-välineet ja nykyaikainen keittiö.

Ulkoilualueet

Jalkapallo- ja beachvolleykentät, suunnistusalue sekä frisbeegolfmahdollisuuksia Kivijärvellä ja muutaman minuutin matkan päässä. Unohtamatta tietenkään saunomis- ja uintimahdollisuuksia.

Kivijärvellä on myös oma liikuntasali.

Sauna

Uusi nykyaikainen saunaosasto – 2 saunaa, avara tupa ja katettu terassi. Saunasta pääsee uimaan helposti laiturin avulla.