Kooveen likunta- ja leirikeskus sijaitsee Ylöjärvellä luonnonkauniissa maastossa kirkasvetisen Kivijärven rannalla. Matkaa Kivijärvelle on vain noin 25km Tampereelta.

 

Kivijärvi on loistava ympäristö virkistyspäivän, ryhmäytymispäivän tai esimerkiksi kesäjuhlien viettoon hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kivijärvellä on yksi Pirkanmaan upeimmista rantasaunoista (jopa 30 hengelle), ”Ukkola-liikuntasali”, tekonurmikenttä, frisbeegolfrata, ulkohiekkakenttä, päärakennus AV-laitteineen, rantaterassi ja beachvolleykenttä.

Majoituskapasiteettia sähkölämmitteisissä mökeissä ja päärakennuksessa on noin 40 hengelle. Yritystapahtumia varten pystymme toimittamaan tyhy- ja tykypäiviä varten kuljetukset, ruokailut ja juomat kaikkiin tapahtumiin.

Kivijärven fasiliteetit voit varata itsellesi kokonaan tai yksittäisin / tapauskohtaisesti käyttöösi. Hinnoittelu perustuu varaamisi fasiliteetteihin alk. noin 40€  päivä/ mökki ja noin 200€ päivä / muu varattu rakennus, kuten rantasauna.

Kysy lisää japyydä tarjous ari.jortikka@koovee.fi tai 044 0688 290

 

 

Kivijärven osoite:
Kivijärventie 168
34110 Lakiala

Toimisto

Koovee ry.
Sarvijaakonkatu 32
33540 Tampere

Tiedustelut Ari Jortikka 044 0688 290
Sähköposti: ari.jortikka(ät)koovee.fi

Kivijärven leirikeskuksen facebook-sivut

Varaustilanne

Päätalon kokoustila

Avara ja valoisa sali,  jossa varusteina mm. takka, av-välineet ja nykyaikainen keittiö.

Ulkoilualueet

Jalkapallo- ja beachvolleykentät, suunnistusalue sekä frisbeegolfmahdollisuuksia Kivijärvellä ja muutaman minuutin matkan päässä. Unohtamatta tietenkään saunomis- ja uintimahdollisuuksia.

Kivijärvellä on myös oma liikuntasali.

Sauna

Uusi nykyaikainen saunaosasto – 2 saunaa, avara tupa ja katettu terassi. Saunasta pääsee uimaan helposti laiturin avulla.