Kooveen likunta- ja leirikeskus sijaitsee Ylöjärvellä luonnonkauniissa maastossa kirkasvetisen Kivijärven rannalla. Matkaa Kivijärvelle on vain noin 25km Tampereelta.

Kivijärvi on loistava ympäristö virkistyspäivän, ryhmäytymispäivän tai esimerkiksi kesäjuhlien viettoon hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kivijärvellä on yksi Pirkanmaan upeimmista rantasaunoista (jopa 30 hengelle), ”Ukkola-liikuntasali”, tekonurmikenttä, frisbeegolfrata, ulkohiekkakenttä, päärakennus AV-laitteineen, rantaterassi ja beachvolleykenttä.

Majoituskapasiteettia sähkölämmitteisissä mökeissä ja päärakennuksessa on noin 40 hengelle. Yritystapahtumia varten pystymme toimittamaan tyhy- ja tykypäiviä varten kuljetukset, ruokailut ja juomat kaikkiin tapahtumiin.

Kivijärven fasiliteetit voit varata itsellesi kokonaan tai yksittäin / tapauskohtaisesti käyttöösi. Hinnoittelu perustuu varaamisi fasiliteetteihin ja on noin 20-30€/päivä/vieras (pidemmät ajanjaksot hinnoitellaan erikseen). Pirkanmaan upeimman rantasaunan saat päiväksi käyttöösi 250€ hintaan.

Kysy lisää ja pyydä tarjous ari.jortikka@koovee.fi tai 044 0688 290

Kivijärven ja Kooveen matkassa mukana – Asuntopalvelu Karjalainen

Kivijärven osoite:
Kivijärventie 168
34110 Lakiala

Toimisto

Koovee ry.
Sarvijaakonkatu 32
33540 Tampere

Tiedustelut Ari Jortikka 044 0688 290
Sähköposti: ari.jortikka@koovee.fi

Kivijärven vapaa-aikakeskuksen virallinen pitopalvelukumppani on pitopalvelu Zipatta 

Klikkaa logoa ja pyydä oma erikoistarjouksesi Kivijärven ikimuistoisiin hetkiisi!

Kivijärven leirikeskuksen facebook-sivut

Varaustilanne

Päätalon kokoustila

Avara ja valoisa sali,  jossa varusteina mm. takka, av-välineet ja nykyaikainen keittiö.

Ulkoilualueet

Jalkapallo- ja beachvolleykentät, suunnistusalue sekä frisbeegolfmahdollisuuksia Kivijärvellä ja muutaman minuutin matkan päässä. Unohtamatta tietenkään saunomis- ja uintimahdollisuuksia.

Kivijärvellä on myös oma liikuntasali.

Sauna

Uusi nykyaikainen saunaosasto – 2 saunaa, avara tupa ja katettu terassi. Saunasta pääsee uimaan helposti laiturin avulla.