Jääpallon pelaajia kävi kaudella 2021-2022 yli 80 pelaamassa Sorsapuiston ensiluokkaisissa olosuhteissa.

Koovee pelasi vuonna 2020 ystävyysottelun Porin Narukerää vastaan.

Koovee on tuonut jääpallon Tampereelle muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen!

Kooveen jääpallolla on vakiovuoro Tampereen kaupungin huippuolosuhteissa Sorsapuistossa perjantaisin klo 20.00-21.30 – Jääpallotoiminta alkaa jälleen 2.12.2022 alkaen!

Lisäksi Koovee jatkaa myös lasten ja nuorten jääpallokoulua. Tämän lisäksi lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus tulla tutustumaan jääpalloon Tampereen kaupungin ”Lupa liikkua ja harrastaa” -toiminnassa.

HUOM! Jääpallo toiminta on alkanut ja on ollut todella suosittua. Otamme jatkossa 22 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mukaan pelaamaan, joten ilmoittauduthan jokaiselle kerralle erikseen ajoissa oheiseen myClub tapahtumaan.

Lisätietoja Kooveen jääpallosta:

Tuomas Hoppu

hoppuhinsala@gmail.com

Ilmoittaudu nyt mukaan Kooveen jääpallokouluun!

Jääpallokoulu on tarkoitettu 9-13 vuotiaille tytöille ja pojille. Ammattitaitoisten ohjaajien avulla harjoitellaan jääpallon perustaitoja ja tietenkin myös pelataan.

Varusteiksi riittävät luistimet, säänmukainen varustus, juomapullo ja oma ristikkokypärä. Mailoja ja muita varusteita saa lainaan Kooveelta.

Jääpallokoulu maksaa toisesta kokeilukerrasta kertaluonteisesti 5€, jolla saa Jääpalloliiton lisenssin. Muuten jääpallokoulu on maksuton. 

Ilmoittaudu nyt mukaan Kooveen jääpallotoimintaan aikuisille!

Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita; tärkeintä on avoin ja reipas mieli. Huomaa kuitenkin, että vuoro on maksullinen. Kertamaksu on 9 euroa ja kuukausimaksu kaikki kerrat mukana olleilta 30 euroa. Pelimaksuja voi maksaa myös liikunta- ja virike-eduilla.

Mukaan tarvitset säänmukaisen varustuksen ja juomapullon sekä halutessasi omia varusteitasi (esimerkiksi kypärän).

Pyydämme kuitenkin, että ILMOITTAUDUT vuorolle etukäteen ja jäädessäsi pois myös perut ilmoittautumisen hyvissä ajoin. Vuorolle otetaan maksimissaan 20 aikuista kerralla.