Kooveen jääpallo kiittää kaudesta 2021-2022 – teitä kävi lähes 80 pelaamassa perinteistä lajia! Palataan asiaan taas syksyllä 2022!

Koovee tuo jääpallon Tampereelle muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen!

Koovee pelasi viimeksi vuonna 2020 ystävyysottelun Porin Narukerää vastaan.

Kooveen jääpallolla on vakiovuoro Tampereen kaupungin huippuolosuhteissa Sorsapuistossa joka perjantai klo 19.30-21.30 alkaen siitä, kun kenttä jäädytetään talvikaudeksi 2021-2022. Ilmoitamme jääpallotoiminnan aloittamisesta erikseen.

Lisäksi Koovee aloittaa myös lasten ja nuorten jääpallokoulutoiminnan. Tämän lisäksi lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus tulla tutustumaan jääpalloon Tampereen kaupungin “Lupa liikkua ja harrastaa” -toiminnassa.

HUOM! Jääpallo toiminta on alkanut ja on ollut todella suosittua. Otamme jatkossa 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mukaan pelaamaan, joten ilmoittauduthan jokaiselle kerralle erikseen ajoissa oheiseen myClub tapahtumaan.

Lisätietoja Kooveen jääpallosta:

Tuomas Hoppu

hoppuhinsala@gmail.com

Ilmoittaudu nyt mukaan Kooveen jääpallokouluun!

Jääpallokoulu on tarkoitettu 10-15 vuotiaille tytöille ja pojille. Ammattitaitoisten ohjaajien avulla harjoitellaan jääpallon perustaitoja ja tietenkin myös pelataan.

Varusteiksi riittävät luistimet, säänmukainen varustus, juomapullo ja oma ristikkokypärä. Mailoja ja muita varusteita saa lainaan Kooveelta.

Jääpallokoulu on ilmainen!

Ilmoittaudu nyt mukaan Kooveen jääpallotoimintaan aikuisille!

Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita; tärkeintä on avoin ja reipas mieli. Huomaa kuitenkin, että vuoro on maksullinen. Kertamaksu on 8 euroa ja kuukausimaksu kaikki kerrat mukana olleilta 30 euroa. Pelimaksuja voi maksaa myös liikunta- ja virike-eduilla.

Mukaan tarvitset säänmukaisen varustuksen ja juomapullon sekä halutessasi omia varusteitasi (esimerkiksi kypärän).

Pyydämme kuitenkin, että ILMOITTAUDUT vuorolle etukäteen ja jäädessäsi pois myös perut ilmoittautumisen hyvissä ajoin. Vuorolle otetaan maksimissaan 20 aikuista kerralla.