Jääpallon pelaajia kävi kaudella 2021-2022 yli 80 pelaamassa Sorsapuiston ensiluokkaisissa olosuhteissa.

Koovee pelasi vuonna 2020 ystävyysottelun Porin Narukerää vastaan.

Kooveen jääpallojoukkue 5.3.2023 Porissa harjoitusottelussa Narukerää vastaan.

Koovee on tuonut jääpallon Tampereelle muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen!

Ensimmäinen vuoro kaudella 2023-2024 on perjantaina 24.11.2023 klo 20:00 alkaen! Lisäksi Koovee jatkaa myös lasten ja nuorten jääpallokoulua. Tämän lisäksi lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus tulla tutustumaan jääpalloon Tampereen kaupungin ”Lupa liikkua ja harrastaa” -toiminnassa.

HUOM! Jääpallo toiminta on alkanut ja on ollut todella suosittua. Otamme jatkossa 22 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mukaan pelaamaan, joten ilmoittauduthan jokaiselle kerralle erikseen ajoissa oheiseen myClub tapahtumaan.

Lisätietoja Kooveen jääpallosta:

Tuomas Hoppu

hoppuhinsala@gmail.com

Ilmoittaudu nyt mukaan Kooveen jääpallokouluun!

Jääpallokoulu on tarkoitettu 9-13 vuotiaille tytöille ja pojille. Ammattitaitoisten ohjaajien avulla harjoitellaan jääpallon perustaitoja ja tietenkin myös pelataan.

Varusteiksi riittävät luistimet, säänmukainen varustus, juomapullo ja oma ristikkokypärä. Mailoja ja muita varusteita saa lainaan Kooveelta.

Jääpallokoulu maksaa toisesta kokeilukerrasta kertaluonteisesti 5€, jolla saa Jääpalloliiton lisenssin. Muuten jääpallokoulu on maksuton. 

Ilmoittaudu nyt mukaan Kooveen jääpallotoimintaan aikuisille!

Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita; tärkeintä on avoin ja reipas mieli. Huomaa kuitenkin, että vuoro on maksullinen. Kertamaksu on 9 euroa ja kuukausimaksu kaikki kerrat mukana olleilta 30 euroa. Ensimmäinen kokeilukerta on maksuton. Pelimaksuja voi maksaa myös liikunta- ja virike-eduilla.

Mukaan tarvitset säänmukaisen varustuksen ja juomapullon sekä halutessasi omia varusteitasi (esimerkiksi kypärän).

Pyydämme kuitenkin, että ILMOITTAUDUT vuorolle etukäteen ja jäädessäsi pois myös perut ilmoittautumisen hyvissä ajoin. Vuorolle otetaan maksimissaan 20-22 aikuista kerralla.

Koovee perustaa kaudelle 2023-2024 miesten Suomi-Sarjan jääpallojoukkueen! Pelejä on tiedossa todennäköisimmin Pori-Tampere-Helsinki-Jyväskylä akselille kelien niin salliessa muutaman turnauksen verran. Lisätietoja jääpallon Suomi-Sarjasta löytyy täältä: https://www.finbandy.fi/fi/sarjat/suomi-sarja/

Tällä tapahtumalla kartoitetaan halukkaita / kiinnostuneita pelaajia liittymään joukkueeseen. Joukkueen kustannukset eivät tule olemaan kohtuuttoman suuria eikä tämä ilmoittautuminen ole vielä sitova – eniten kartoittava.

Aiempaa kokemusta jääpallosta ei vaadita, tärkeintä on avoin ja reipas asenne tulevan joukkueen toimintaa kohtaan.