Koovee perustaa keväällä 2021 frisbeegolfjaoston!

Frisbeegolfjaoston puheenjohtajana ja yhteyshenkilönä toimii Kai Vesa, joka on kansainvälisen tason frisbeegolf-ammattilainen. Kai Vesa on harrastanut lajia jo 30 vuotta ja osallistunut mm. Amerikan mestaruuskilpailuihin. Vesa on järjestänyt lukuisia koulutuksia ja valmistanut välineitä frisbeegolfiin 10 vuotta, jonka myötä Kooveen frisbeegolfjaosto tekee tiivistä yhteistyötä Prodiscus frisbeegolfvälineiden valmistajan kanssa.

Kysy lisää Kooveen frisbeegolfjaoston toiminnasta: kai@prodiscus.fi

Frisbeegolfjaosto järjestää lajitoimintaa kaikenikäisille ja -kokoisille ryhmille. Ota seurantaan Koovee frisbeegolf Instagramissa, niin pysyt ajantasalla jaoston toiminnasta!

@Kooveefrisbeegolf

UUTUUS: Koovee ry:n ja frisbeegolfjaoston jäsenet saavat Prodiscuksen kiekkopiste.fi -verkkokaupasta 15% alennuskoodin!

Tutustu jäsenyyteen ja muihin jäsenetuihin lisää täällä: https://koovee.fi/jasenedut/ 

Frisbeegolfjaosto harjoittelee säännöllisesti keskiviikkoisin Pirkkahallin viereisellä jalkapallokentällä:

Avaustapahtumaa vietettiin lauantaina 24.4 Pyynikillä

Tapahtuman järjestäjinä toimivat Koovee sekä Prodiscus.

Tapahtuma oli järjestetty viranomaisten asettamien nykyisten rajoitusten sallimissa rajoissa ja otimme perheitä mukaan sallitun määrän ja he kiersivät pienryhmissä. Jokaiselle ryhmälle opastettiin heittotekniikkaa sekä puttaamista ja sen jälkeen ryhmät pääsivät kiertämään lyhyttä popup- rataa. Paljon tuli kysymyksiä erilaisiin heittotyyleihin ja sääntöihin liittyen ja kiinnostusta lajia kohtaan löytyi. Vaikka keli ei ollutkaan parhaasta päästä, ei sekään hidastanut menoa. Muutama tunti kauniissa Pyynikin maisemissa vierähti nopeasti, kun kaikilla oli mukavaa ja intoa löytyi.

Kooveella on suunnitteilla järjestää samankaltaisia tapahtumia jatkossakin. Näistä ilmoitetaan Kooveen nettisivuilla sekä instagramissa @kooveefrisbeegolf

Kooveen frisbeegolfrataa Kivijärvelle mahdollistivat

Anna lapsellesi kaksi vuotta lisää lapsuutta