Koovee on perustanut keväällä 2021 frisbeegolfjaoston!

Frisbeegolfjaosto on nopeasti vakiinnuttanut paikkansa osana monen lajin mestarin yhteisöä. Jaosto tekee tiivistä yhteistyötä välinevalmistaja Prodiscuksen kanssa ja järjestää erityisesti ulkopelikauden aikana monipuolisia lajitapahtumia kaikille innokkaille pelaajille.

Kysy lisää Kooveen frisbeegolfjaoston toiminnasta: juuso.laamanen@koovee.fi

Frisbeegolfjaosto järjestää lajitoimintaa kaikenikäisille ja -kokoisille ryhmille. Ota seurantaan Koovee frisbeegolf Instagramissa, niin pysyt ajantasalla jaoston toiminnasta!

@Kooveefrisbeegolf

UUTUUS: Koovee ry:n ja frisbeegolfjaoston jäsenet saavat Prodiscuksen kiekkopiste.fi -verkkokaupasta 15% alennuskoodin!

Tutustu jäsenyyteen ja muihin jäsenetuihin lisää täällä: https://koovee.fi/jasenedut/ 

Talviharjoittelu 2023

Frisbeegolfjaosto pyrkii järjestämään myös talvikaudella 2023 talviharjoittelumahdollisuuksia. Valitettavasti mitään kiinteää harjoitteluvuoroa ei ole tarjolla, mutta yksittäisistä harjoittelukerroista pysyt parhaiten perillä seuraamalla tätä sivustoa ja/tai jaoston Instagramissa.

Haluatko edustaa Kooveeta frisbeegolfkaudella 2024?

Klikkaa oheista SuomiSportin logoa ja saat valittua edustusseuraksesi monen lajin mestarin!

Klikkaa tästä, jos olet jo jonkin Kooveen lajijaoston jäsen (linkki vie Suomisport sivustolle): https://seurat.suomisport.fi/invite/47e4b34a-652d-4464-864d-0048699b8e8c

Klikkaa tästä, jos et ole vielä Kooveen jäsen, ja tarvitset Frisbeegolfliiton jäsenyyden lisäksi seurajäsenyyden (linkki vie Suomisport sivustolle): https://seurat.suomisport.fi/invite/e53347ee-b38a-4a30-a731-99175b02b3fd

5.6.2022 Sentterissä pidetyn Kooveen frisbeegolfin seuramestaruuskisojen nuorten 10-13v sarjan jaetun ykkössijan saavuttivat Urho Lehto ja Urho Fabrin tuloksella +19. Kuvassa Urho Lehto.

5.6.2022 Sentterissä pidetyn Kooveen frisbeegolfin seuramestaruuskisojen nuorten 14-15v sarjan voittaja Samuel Saarinen tuloksella +21.

5.6.2022 Sentterissä pidetyn Kooveen frisbeegolfin seuramestaruuskisojen nuorten 16-18v sarjan voittaja Jami Ahlqvist tuloksella +14.

5.6.2022 Sentterissä pidetyn Kooveen frisbeegolfin seuramestaruuskisojen aikuisten sarjan voittaja Eero Saine tuloksella +2.

Jaoston toiminnan avaustapahtumaa vietettiin lauantaina 24.4.2021 Pyynikillä

Tapahtuman järjestäjinä toimivat Koovee sekä Prodiscus.

Tapahtuma oli järjestetty viranomaisten asettamien nykyisten rajoitusten sallimissa rajoissa ja otimme perheitä mukaan sallitun määrän ja he kiersivät pienryhmissä. Jokaiselle ryhmälle opastettiin heittotekniikkaa sekä puttaamista ja sen jälkeen ryhmät pääsivät kiertämään lyhyttä popup- rataa. Paljon tuli kysymyksiä erilaisiin heittotyyleihin ja sääntöihin liittyen ja kiinnostusta lajia kohtaan löytyi. Vaikka keli ei ollutkaan parhaasta päästä, ei sekään hidastanut menoa. Muutama tunti kauniissa Pyynikin maisemissa vierähti nopeasti, kun kaikilla oli mukavaa ja intoa löytyi.

Kooveella on suunnitteilla järjestää samankaltaisia tapahtumia jatkossakin. Näistä ilmoitetaan Kooveen nettisivuilla sekä instagramissa @kooveefrisbeegolf

Kooveen frisbeegolfrataa Kivijärvelle mahdollistivat

Anna lapsellesi kaksi vuotta lisää lapsuutta

 

Kooveen järjestyksenvalvojajaosto