Hae Kooveelle liikunnanohjaajaksi – Tule hyvään seuraan!

Monilajiseurassa on aina tarvetta esimerkiksi liikunnanohjaajille ja valmentajille.

Lasten, nuorten ja aikuisten harrasteliikunta työllistää useampaa kymmentä tuntiohjaajaa viikoittain ja lisätekijöille on jatkuva tarve.

Harrasteliikunnan puolella tuntiohjauksia on tarjolla uinnin, salibandyn ja erilaisten lasten ja aikuisten jumppien muodossa. Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää. Voit tulla hyvää seuraan joko vakiohjaajaksi, kiireavuksi tai sijaistajaksi!

Haemme jatkuvasti tekijöitä suoraan lajijaostojen toimintaan. Jos sinua kiinnostaa jonkin tietyn lajin suorassa alaisuudessa työskentely, niin jätä meille yhteydenottopyyntö –  ohjaamme sinut oikean vastuuhenkilön puheille.

Mauno Hakala
Vastaava liikunnanohjaaja
Koovee ry

mauno.hakala@koovee.fi / 0407108460  (myös Whatsapp)

HALUATKO TARJOTA PALVELUJASI HALLINTOPUOLELLA KOOVEE RY:LLE?

Koovee on Monen lajin mestari. Missä sinun mielestäsi meidän pitäisi parantaa? Tarjoa ennakkoluulottomasti palvelujasi meille ja tehdään Kooveesta entistä parempi hallinnon Monen lajin mestari.

Juuso Laamanen

Toiminnanjohtaja – Koovee ry

juuso.laamanen@koovee.fi0447748861 (myös Whatsapp)

HAKU SYYS- JA KEVÄTKAUSI 2022-2023

UIMAOPETTAJAHAKU LASTEN JA NUORTEN RYHMIIN

Tarjolla uimaopettajan töitä Tampereen uimahalleissa (Kaleva ja Hervanta), Ylöjärven uimahallilla ja Validia-talolla Kissanmaalla! Uimaopettajan pätevyys vaaditaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot ja lisätiedot: mauno.hakala@koovee.fi / 0407108460 (myös Whatsapp)

TYÖHARJOITTELUUN TAI -KOKEILUUN KOOVEELLE? 

Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan koululaisille, opiskelijoille sekä muille henkilöille mahdollisuutta tulla Kooveelle työharjoitteluun tai -kokeiluun. Kooveella on monipuolista tehtävätarjontaa puhtaasta toimistotyöstä, myyntiin, markkinointiin, liikunnanohjaukseen, valmentamiseen ja kiinteistöhoitotehtäviin asti.

Juuso Laamanen

Toiminnanjohtaja – Koovee ry

juuso.laamanen@koovee.fi0447748861 (myös Whatsapp)