LASTEN JA NUORTEN HARRASTELIIKUNTA

 

Koovee ry tarjoaa harrasteliikuntaa lapsille ja nuorille uinnin, salibandyn ja eurheilun parissa niin iltapäivisin kuin myös iltaisin.

Ryhmiin ilmoittaudutaan myClubissa. Klikkaa myClubin logoa luodaksesi itsellesi uusi käyttäjäprofiili, mikäli sinulla ei sitä entuudestaan ole. Ilmoittautumisiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä mauno.hakala@koovee.fi

HUOM!

Tamperelainen seitsemäs-, kahdeksas ja yhdeksäsluokkalainen, ota Nuorisopassi käyttöösi! Nuorisopassi-sovelluksessa sinua odottaa rahanarvoisia etuja, joita voit ladattuasi käyttää liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin. Voit ladata Nuorisopassi-sovelluksen älypuhelimelle ja kirjautua siihen koulun sähköpostiosoitteella. Et voi käyttää Nuorisopassin etuja ennakkoon, vaan ne ovat käytössäsi vasta paikan päällä harrastuspaikassa. Kooveen lajeista mukana salibandyn, suunnistuksen ja uinnin harrastusryhmiä. Muista, ennen kun aiot maksaa osan kausimaksusta nuorisopassilla, ole yhteydessä mauno.hakala@koovee.fi, niin annamme lisätietoja maksamiseen.

Lisätietoa Tampereen kaupungin sivuilta, klikkaa tästä tai nuorisopassi-kuvaa.

 

Harrasteliikuntaryhmissämme on voimassa ryhmätapaturmavakuutus. Vakuutus on voimassa sen vakuutuskauden loppuun, jonka aikana vakuutettu täyttää 20 vuotta. Tapaturman sattuessa yhteys TERVEYSHELPPIIN JA Kooveen toimistolle Mauno Hakalaan.

Kaikki tiedustelut ryhmistä mauno.hakala@koovee.fi / 040-7108460

HUOM! Etusivulta löytyy eri lajijaostojen omat sivut, jotka kannattaa myös katsoa etsiessään matalan aloituskynnyksen harrastetoimintaa.