Kunnon Yhtiö Oy on keväällä 2021 perustettu yritys, joka toimii yhteistyössä Koovee ry:n ja sen alaisten jaostojen, toimijoiden ja urheilijoiden kanssa.

Pyydä tarjous tarpeeseesi ajoissa, varaukset täytetään saapumisjärjestyksessä.

juuso.laamanen@koovee.fi

0447748861

Kunnon Yhtiö Oy tarjoaa muun muassa urheilijoille mahdollisuuden lisäansioihin ja uusia edellytyksiä toimia seurassa pidempään sekä toisinpäin. Lisäksi Kunnon Yhtiö Oy haluaa mahdollistaa liikunta- ja urheilutoimintaan enemmän uusia mahdollisuuksia ja avauksia.

Kunnon Yhtiö palvelee sinua kaikissa töissä, joihin tarvitset kunnon tekijää tai kun haet kunnon palvelua. Palvelemme sinua muun muassa seuraavilla toimialoilla vuosikymmenten mittaisella kokemuksella:

  • Tapahtumatuotanto & Striimauspalvelut – Vuosikymmenten mittaisella kokemuksella eri kokoisten tapahtumien järjestämisestä (mm. Likkojen lenkki, Särkänniemen Salibandycup ja Särkänniemi-suunnistus, Kivijärven hyvinvointipäivät sekä muut perinteiset tapahtumat aina virtuaalisiin etätietovisoihin asti).
  • Järjestyksenvalvonta- ja liikenteenohjaustehtävät -sekä koulutus – Voimme ylpeästi todeta tämänkin saralla omaavamme vuosikymmenten mittaisen perinteen ja kokemuksen.
  • Urheiluseurojen talous- ja hallintokonsultaatiot – Sakkaako seurasi hallinto, ettekö vieläkään täysin tiedä taloustilannetta, onko kehitystyö jäänyt toistuvasti pöydälle? Me tunnistamme urheiluseurojen ongelmat ja osaamme tarjota konsultaatiopalvelumme urheiluseuroille sopivaan hintaan.
  • Tavarataksipalvelu – Onko sinulla säännöllinen tai yksittäinen tavaransiirtotarve? Kauttamme saat nopeasti, edullisesti ja luotettavasti kaikki erilaiset tavarataksipalvelut minnepäin Suomea tahansa. Esva Car Rent Centerin laadukkaat paketti- ja henkilöautot tekevät tästä palvelusta elämyksen.
  • Koti- ja toimistomuuttopalvelut yhteistyössä Esva Car Rent Centerin kanssa – Tarvitsetko kunnon muuttomiehiä koti- tai toimistomuuttoihisi? Ketkä olisivatkaan parempia ja tehokkaampia muuttomiehiä kuin Kooveen urheilijat? Esva Car Rent Centerin laadukkaat pakettiautot tekevät myös sinun muutostasi elämyksen. Kauttamme saat myös tilavat ja kestävät muuttolaatikot.
  • Yrityksesi, yhteisösi tai tiimisi kehittämis- ja hyvinvointipalvelut – Kontaktipintamme tarjoavat valtavan määrän erilaisia ja räätälöitävissä olevia kehittämis- ja hyvinvointipalveluja yksilöohjauksesta aina isoihinkin henkilöstötapahtumiin asti. Erotumme muista alan palveluntarjoajista uniikilla lähestymistavoillamme ja -taustoillamme.

Kun tarvitset kunnollista palvelua ja työtä, on valintasi Kunnon Yhtiö. Kerromme mielellämme palveluistamme lisää.

Etsitkö juhliisi uutta vetonaulaa edullisesti ja luotettavasti? Kauttamme voit vuokrata helposti siirrettävää ja liikuteltavaa sekä tyylikästä popkornikonetta!

Vuokrahinta on vain 50€/vrk ja erikseen sovittavasta hinnasta toimitamme ja haemme popkornikoneen sinulle! Kone on helposti siirrettävissä kahteen osaan.

Ole yhteydessä oheisella lomakkeella tai suoraan juuso.laamanen@koovee.fi / 0447748861

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteydenottolomake - Kunnon Yhtiö Oy

Etsitkö edullista, luotettavaa ja tehokasta kaasugrilliä tapahtumaasi? Kauttamme voit vuokrata Fireplus 3 -kaasugrilliä, joka on varustettu kolmella polttimolla ja kaasupullolla.

Vuokrahinta on 40€/vrk ja erikseen sovittavasta hinnasta toimitamme ja haemme grillin sinulle!

Ole yhteydessä oheisella lomakkeella tai suoraan juuso.laamanen@koovee.fi / 0447748861

Kaipaavatko tilaisuutesi ääntä ja valoa? Kauttamme voit vuokrata huippulaadukkaan Sony GTK-XB60 kaiuttimen takaamaan menoa ja meininkiä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Helposti siirrettävissä ja liikuteltavissa olevalla kaiuttimella on jopa 14 tunnin akunkesto, mikrofoni- ja USB-liitännät, valotehosteet, Bluetooth- ja Wifi-yhteydet sekä automaattiset ääniasetukset. Vuokraa kaiutin tilaisuuteesi vain 15€ vuorokausihintaan!