Kunnon Yhtiö Oy on keväällä 2021 perustettu yritys, joka toimii yhteistyössä Koovee ry:n ja sen alaisten jaostojen, toimijoiden ja urheilijoiden kanssa.

Kunnon Yhtiö Oy tarjoaa muun muassa urheilijoille mahdollisuuden lisäansioihin ja uusia edellytyksiä toimia seurassa pidempään sekä toisinpäin. Lisäksi Kunnon Yhtiö Oy haluaa mahdollistaa liikunta- ja urheilutoimintaan enemmän uusia mahdollisuuksia ja avauksia.

Kunnon Yhtiö palvelee sinua kaikissa töissä, joihin tarvitset kunnon tekijää tai kun haet kunnon palvelua. Palvelemme sinua muun muassa seuraavilla toimialoilla vuosikymmenten mittaisella kokemuksella:

  • Tapahtumatuotanto & Striimauspalvelut – Vuosikymmenten mittaisella kokemuksella eri kokoisten tapahtumien järjestämisestä (mm. Likkojen lenkki, Särkänniemen Salibandycup ja Särkänniemi-suunnistus, Kivijärven hyvinvointipäivät sekä muut perinteiset tapahtumat aina virtuaalisiin etätietovisoihin asti).
  • Järjestyksenvalvonta- ja liikenteenohjaustehtävät -sekä koulutus – Voimme ylpeästi todeta tämänkin saralla omaavamme vuosikymmenten mittaisen perinteen ja kokemuksen.
  • Urheiluseurojen talous- ja hallintokonsultaatiot – Sakkaako seurasi hallinto, ettekö vieläkään täysin tiedä taloustilannetta, onko kehitystyö jäänyt toistuvasti pöydälle? Me tunnistamme urheiluseurojen ongelmat ja osaamme tarjota konsultaatiopalvelumme urheiluseuroille sopivaan hintaan.
  • Koti- ja toimistomuuttopalvelut yhteistyössä Esva Car Rent Centerin kanssa – Tarvitsetko kunnon muuttomiehiä koti- tai toimistomuuttoihisi? Ketkä olisivatkaan parempia ja tehokkaampia muuttomiehiä kuin Kooveen urheilijat? Esva Car Rent Centerin laadukkaat pakettiautot tekevät myös sinun muutostasi elämyksen.
  • Yrityksesi, yhteisösi tai tiimisi kehittämis- ja hyvinvointipalvelut – Kontaktipintamme tarjoavat valtavan määrän erilaisia ja räätälöitävissä olevia kehittämis- ja hyvinvointipalveluja yksilöohjauksesta aina isoihinkin henkilöstötapahtumiin asti. Erotumme muista alan palveluntarjoajista uniikilla lähestymistavoillamme ja -taustoillamme.

Kun tarvitset kunnollista palvelua ja työtä, on valintasi Kunnon Yhtiö. Kerromme mielellämme palveluistamme lisää.

Pyydä tarjous tarpeeseesi ajoissa, varaukset täytetään saapumisjärjestyksessä.

Juuso Laamanen

Toimitusjohtaja – Kunnon Yhtiö Oy

juuso.laamanen@koovee.fi

0447748861