Kunnon Yhtiö Oy on keväällä 2021 perustettu yritys, joka toimii yhteistyössä Koovee ry:n ja sen alaisten jaostojen, toimijoiden ja urheilijoiden kanssa.

Pyydä tarjous tarpeeseesi ajoissa, varaukset täytetään saapumisjärjestyksessä.

juuso.laamanen@koovee.fi

0447748861

Kunnon Yhtiö Oy tarjoaa muun muassa urheilijoille mahdollisuuden lisäansioihin ja uusia edellytyksiä toimia seurassa pidempään sekä toisinpäin. Lisäksi Kunnon Yhtiö Oy haluaa mahdollistaa liikunta- ja urheilutoimintaan enemmän uusia mahdollisuuksia ja avauksia.

Kunnon Yhtiö palvelee sinua kaikissa töissä, joihin tarvitset kunnon tekijää tai kun haet kunnon palvelua. Palvelemme sinua muun muassa seuraavilla toimialoilla vuosikymmenten mittaisella kokemuksella:

  • Tapahtumatuotanto & Striimauspalvelut – Vuosikymmenten mittaisella kokemuksella eri kokoisten tapahtumien järjestämisestä (mm. Likkojen lenkki, Särkänniemen Salibandycup ja Särkänniemi-suunnistus, Kivijärven hyvinvointipäivät sekä muut perinteiset tapahtumat aina virtuaalisiin etätietovisoihin asti).
  • Järjestyksenvalvonta- ja liikenteenohjaustehtävät -sekä koulutus – Voimme ylpeästi todeta tämänkin saralla omaavamme vuosikymmenten mittaisen perinteen ja kokemuksen.
  • Urheiluseurojen talous- ja hallintokonsultaatiot – Sakkaako seurasi hallinto, ettekö vieläkään täysin tiedä taloustilannetta, onko kehitystyö jäänyt toistuvasti pöydälle? Me tunnistamme urheiluseurojen ongelmat ja osaamme tarjota konsultaatiopalvelumme urheiluseuroille sopivaan hintaan.
  • Koti- ja toimistomuuttopalvelut yhteistyössä Esva Car Rent Centerin kanssa – Tarvitsetko kunnon muuttomiehiä koti- tai toimistomuuttoihisi? Ketkä olisivatkaan parempia ja tehokkaampia muuttomiehiä kuin Kooveen urheilijat? Esva Car Rent Centerin laadukkaat pakettiautot tekevät myös sinun muutostasi elämyksen.
  • Yrityksesi, yhteisösi tai tiimisi kehittämis- ja hyvinvointipalvelut – Kontaktipintamme tarjoavat valtavan määrän erilaisia ja räätälöitävissä olevia kehittämis- ja hyvinvointipalveluja yksilöohjauksesta aina isoihinkin henkilöstötapahtumiin asti. Erotumme muista alan palveluntarjoajista uniikilla lähestymistavoillamme ja -taustoillamme.

Kun tarvitset kunnollista palvelua ja työtä, on valintasi Kunnon Yhtiö. Kerromme mielellämme palveluistamme lisää.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteydenottolomake - Kunnon Yhtiö Oy