SUUNNISTUSKOULUT

Aikuisten suunnistuskoulu, alkeisjakso ja jatkokurssi

Alkeisjaksolla tutustutaan karttaan, karttamerkkeihin ja kartan seuraamiseen. Opettelemme suunnittelemaan reittiä sekä havainnoimaan maaston kohteita, harjoittelemme suuntaamaan karttaa kompassilla ja tekemään reittivalintoja.

Jatkokurssilla syvennetään suunnistuksen perustaitoja mm. maaston seuraaminen, kartan suuntaaminen, kompassin käyttö, reitin suunnittelu ja valinta. Jatkokurssille osallistuminen ei vaadi alkeiskurssin käymistä, vaan se on oma kokonaisuutensa. Mukaan voit tulla uutena tai edellisen jakson jatkoksi.

Ilmoittautumiset molempiin ryhmiin on auki ja pääset ilmoittautumaan kätevimmin Kooveen suunnistuksen nettisivuilta (linkki alla).

Harjoitusten paikkatiedot kerrotaan harjoituksissa ja ne päivittyvät myös Kooveen suunnistuksen nettisivuille ja tarkemmin ottaen siellä aikuisten suunnistuskoulun sivuille. Kokoontumisia jaksoilla on kuusi kertaa, joista viisi on omia harjoituksia ja yksi kerta iltarasteilla erikseen sovittuna ajankohtana. Jos haluat maksaa osallistumisen virike-eduilla, ole yhteydessä ilmoittautumisen jälkeen talous@koovee.fi -osoitteeseen.