Lähde liikkumaan Kooveen harrasteliikuntaryhmiin kevätkaudelle 2023!

Kooveen harrasteliikunnasta löytyy tarjontaa liikuntaryhmien muodossa lähes kaiken ikäisille. Nuorimmat harrastajat ovat n. kaksivuotiaita, jotka käyvät lapsi-vanhempi uintiryhmissä ja aikuisten liikuntaryhmissä ei varsinaisesti yläikärajaa ole. Vanhimmat mukana olevat lienevät 90 ikävuoden paikkeilla. Tältä ikäväliltä löytyy varmasti kaikille jotakin, kun säännöllisesti liikutamme viikoittain n. 1000 ihmistä. Ilmoittaudu sinäkin kevätkaudelle 2023 ja löydä säännöllinen ja mukava liikuntaharrastus Kooveesta.

 

LAPSET JA NUORET

Mikäli keväälle on vielä hakusessa mukava ja hyödyllinen liikuntaharrastus, niin Kooveen uintiryhmät tarjoavat tähän vastauksen! Sen lisäksi, että uinnissa on mukavaa ja uintitaito on hyödyllinen, niin säännöllinen liikuntaharrastus tuo sopivaa rytmiä arkeen. Uintiryhmiä järjestetään Tampereen uintikeskuksella Kalevassa, Hervannan uimahallissa, Validia-talolla Kissanmaalla sekä Ylöjärven uimahallilla. Katso täältä kaikki ryhmät: https://koovee.fi/harrasteliikunta/lapset-ja-nuoret/uintiryhmat/. Etenkin iltapäivien vesiralliryhmistä löytyy tilaa. Ne ovat suunnattu kouluikälisille (n. 7-13v.), joilla pohjilla olisi jo uimataitoa ja mahdollisesti pääsevät jo yksikseen kulkemaan kodista/koululta hallille, ellei vanhempi ehdi iltapäivästä kuskaamaan. Vesirallitasoja on yhteensä neljä ja sen jälkeen vielä vähän varttuneemmille nuoremmille on tarjolla tekniikkarallia, taito- sekä reeniryhmiä.

Lapsille on tarjolla myös eurheilun pelikerhoja, jotka täyttyvät kevätkaudelle hyvää vauhtia, koska ryhmän osallistujamäärä on rajoitettu n. kymmeneen. Pelikerhoja järjestää Finesports yhdessä ammattilaisten fysioterapeuttien kanssa, jotka hoitavat tietokonepelaamisen lisäksi varsinaisen liikuntaosion verryttelyineen.

Ei sovi unohtaa myöskään uuden vuoden Sport Camp -liikuntaleiriä, jossa on vielä muutama paikka vapaana! Myös hiihtolomalla luvassa leirejä, joten pysy kuulolla.

 

AIKUISET

Aikuisille löytyy leppoisaa ja tarvittaessa tavoitteellista liikuntaa Olkkosjumppien, kuntosählyjen, vesijumppien ja joogan muodossa. Ammattilaisten ohjaamat jumpat ottavat huomioon yksilöiden tarpeet ja säännöllinen ryhmä viikoittain on myös sosiaalinen hetki, kun ryhmässä kokoonnutaan. Tekosyiden aika on ohi, tule kokeilemaan ja liity mukaan kevätkaudelle 2023.