Tervetuloa monen lajin mestarin matkaan Luomuava!

Koovee ry ja Luomuava ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Luomuava on pirkanmaalainen pienyritys, jossa yrittäjä Heidi Hietala hoitaa tuotteiden pullotuksen ja pakkauksen käsin Lempäälässä. Luomuava-perheen mausteet, yrtit ja öljyt sekä suklaa ovat puhtaasti ja eettisesti tuotettuja, joissa tuotantoketjun kaikki vaiheet täyttävät avoimesti näiden korkeimmatkin vaatimukset. ”Tarjolla on siis jatkossa Kooveen mausteita, yrttejä, öljyjä ja suklaata” kommentoi Koovee ry:n toiminnanjohtaja Juuso Laamanen.

Luomuava on herkullinen tuoteperhe, jossa yhdistyvät eettisyys, kaunis ulkoasu ja korkea laatu. Suurin osa Luomuava-tuotteista on Reilu kauppa -sertifioituja luomutuotteita.

Olen innoissani yhteistyöstä Kooveen kanssa, koska arvomaailmamme ja halumme viedä asioita eteenpäin kohtaa täydellisesti ja onhan Kooveella iso merkitys minulle muutenkin, koska Kooveen luistelukoulussa lähti innostukseni taitoluisteluun, joka jatkui vielä vanhempanakin muodostelmaluistelun parissa” Hietala kertoo.

Tuntuu sille, että mihin /kenelle/missä tahansa on johonkuhun Pirkanmaalla yhteydessä, niin aina löytyy jokin Koovee yhteys. Yhteistyö Luomuavan kanssa on jälleen osoitus Kooveen arvovalinnoista, joilla on uutta sekä merkittävää paikallista merkitystä ja arvoa. Tervetuloa rakentamaan uutta tarinaa yhteisesti Kooveen ja Luomuavan kanssa” kommentoi  Laamanen.

Klikkaamalla kuvaa pääset Kooveen Luomuava verkkokauppaan tutustumaan tuotteisiin

Luomuavan yhteistyö on jatkumoa Kooveen ja Tampereen Paahtimon Kooveen kahvitarinalle ja myös Luomuava tarjoaa Kooveen urheilijoille, joukkueille ja muille ryhmille varainhankintamahdollisuuden Kooveen ja Luomuavan tuotteiden avulla. Tiedotamme tästä Kooveen yhteisöä myöhemmin erikseen

Lisätietoja:

Juuso Laamanen – Toiminnanjohtaja Koovee ry

0447748861juuso.laamanen@koovee.fi

Heidi Hietala

0400 633200heidi@luomuava.fi