Koovee ry ja Tampereen Paahtimo ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Tampereen Paahtimosta tulee sopimuksen myötä Koovee ry:n virallinen kahviyhteistyökumppani yksinoikeudella usean vuoden ajaksi.

”Koovee ry on erittäin pitkät perinteet omaava tamperelainen monilajiseura, jonka valinnoilla on vahvaa paikallista merkitystä ja arvoa. Tampereen Paahtimon kanssa löysimme nopeasti yhteisymmärryksen aivan uudenlaisesta arvon- ja tarinanluonnista yhteistyökumppanuuden avulla” kommentoi Koovee ry:n toiminnanjohtaja Juuso Laamanen.

Tampereen Paahtimo on yhden naisen pienyritys, jossa yrittäjä Hannamari Rinkinen hoitaa itse koko kahvin valmistusprosessin; maahantuo kahvipavut, paahtaa kahvin sekä punnitsee ja pakkaa kahvin käsin. Näin kahvin tuotantoerissä korostuvat laatu ja maku, jotta voin tarjota Kooveen kahvikansalle aina parasta” Rinkinen avaa toiminnastaan.

Tampereen Paahtimo aloittaa yhteistyökumppanuuden myötä kahvituotannon Kooveen väreissä ja brändi-ilmeellä. Kooveen kahvia pääsee nauttimaan ensimmäisen kerran Koovee päivän yhteydessä tulevana lauantaina 19.9. AutoCenter Areenalla Linnainmaalla. Kooveen kahvia pystyy jatkossa ostamaan niin Kooveen toimistolta Sarvijaakonkadulta, AutoCenter Areena Linnainmaalta ja Tampereen Paahtimon jakelukanavista, kuten verkkokaupasta.

”Merkittävänä asiana on myös Kooveen urheilijoille, joukkueille ja muille ryhmille tarjottava varainhankintamahdollisuus Kooveen kahvin avulla. Tiedotamme tästä Kooveen yhteisöä myöhemmin erikseen” kommentoi Laamanen.

Tervetuloa nauttimaan Kooveen kahvista ensimmäisen kerran lauantaina 19.9. Koovee päivän yhteyteen AutoCenter Areenalle Linnainmaalle. Tapahtuma alkaa klo 13 huipentuen klo 17 alkavaan Kooveen miesten salibandykauden avausotteluun Porin Karhuja vastaan. 

”Tampereen Koovee on yksi Suomen suurimpia urheiluseuroja. Vuonna 1929 perustettu seura tarjoaa Tampereella liikunnan iloa ja elämyksiä harrastelijoille, urheilijoille ja huippu-urheilijoille noin kymmenessä eri lajissa vuosittain. Kooveen kahvia juomalla olet mukana rakentamassa uutta arvoa ja tarinaa Pirkanmaalla ja Tampereen Paahtimon kanssa”

Lisätietoja:

Juuso Laamanen – juuso.laamanen@koovee.fi

Hannamari Rinkinen – hannamari@tampereenpaahtimo.com