• 24.03.2020-31.05.2020

#KOOVEESYDÄN–KAMPANJA

Yhdessä enemmän on yksi Kooveen sloganeista. Noihin kahteen sanaan kiteytyy tämän hetkinen tunne, joka ohjaa seuramme toimintaa koronaviruksen aiheuttaman kriisin keskellä. Uskomme, että yhdessä olemme enemmän, yhdessä voimme vaikuttaa enemmän. Vaikka emme fyysisesti saa olla yhdessä, emme saa kokoontua yhteen harjoituksiin ja liikuntapaikoille, niin voimme yhdessä kuitenkin selättää näkymättömän vihollisen.  Niin kuin Presidentti Niinistö sen totesi, ”kun meille sanotaan että ottakaa fyysistä etäisyyttä, niin otetaan myös henkistä läheisyyttä.”

Olemme alusta asti Kooveessa tarjonneet liikuntaa vauvasta vaariin ja muksusta muoriin. Tämän vuoden jälkeen historiankirjoihin saamme kirjoittaa uuden sivun, joka muistuttaa 40-luvun tunnelmia, jolloin viimeksi sotavuodet kurittivat kansakuntaa yhtä kovalla kädellä. Koovee selvisi tämän kurimuksen yli. Emme kaatuneet. Emmekä aio kaatua nytkään.

Koovee aloittaa tässä vaikeassa Korona-tilanteessa #KOOVEESYDÄN –kampanjan, johon voit osallistua seuraavilla tavoilla:

UUDET JÄSENET:

VAIHTOEHTO 1: Osoita tukesi tärkeälle lasten, nuorten ja aikuisten liikuttajalle Tampereella ja lähialueilla. Liity Koovee ry:n aikuisjäseneksi: https://koovee.myclub.fi/flow/events/2004877  Hinta 25€.

VAIHTOEHTO 2
: Liity Kooveen kannatusjäseneksi – #KOOVEESYDÄN: https://koovee.myclub.fi/flow/events/2046914 Hinta 25€.