• 09.09.2023 10:00-16:00
Epilän frisbeegolfrata

Tervetuloa Kooveen frisbeegolfjaoston järjestämiin, kaikille seuran jäsenille suunnattuihin, frisbeegolfin seuramestaruuskilpailuihin Epilän frisbeegolfradalle lauantaina 9.9.2023 klo 10:00 alkaen. Lähtöajan kilpailuun saa valita itse klo 10–13 välillä.

Sarjoja löytyy kaikille ja kaiken tasoisille pelaajille sekä ryhmille. Erityisesti, jos kyseessä on ensimmäinen frisbeegolfkisa, mihin haluaisi osallistua, niin tämä on erinomainen sellainen. Jokaisen sarjan kolme parasta palkitaan. Kisaan ilmoittaudutaan suoraan Metrix-sovelluksen kautta tai sähköpostilla markosaarinen@yahoo.com. Kilpailun aikana hyödynnetään Metrix-sovellusta lähtöaikojen organisoinnissa sekä tulospalvelun osalta.

Osallistumismaksu kilpailuun on 5€/pelaaja, joka sisältää osallistumisen kierroksen aikaisiin minikilpailuihin. Osallistumismaksu maksetaan joko käteisellä tai kortilla paikan päällä.

Ilmoittaudu mukaan Metrixissä: https://discgolfmetrix.com/2475431

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: markosaarinen@yahoo.com

 

Tervetuloa mukaan kisoihin!

HUOM!

Kilpailusta on odotettavissa erittäin suosittu – teethän siis ilmoittautumisesi mahdollisimman ajoissa, jotta pystymme muodostamaan sarjat sekä täyttämään avoimet paikat kilpailuun.

Viime vuoden seuramestaruuskisatunnelmia Sentteriltä voit käydä katsomassa täältä.