• 06.08.2023 11:00-16:00
Hämeenpuisto

Koovee on mukana jälleen tänäkin kesänä Hämeenpuiston Puistofiestassa. Tule nauttimaan kesäpäivästä, etsimään ja löytämään kenties uusi harrastus syksylle.

Tampereen kaupunki järjestää jo 12. kerran Hämeenpuiston Puistofiestan, joka on koko perheen maksuton kaupunkitapahtuma.

Puistofiesta ottaa Hämeenpuiston kaupunkilaisten haltuun sunnuntaina 6.8.2023 klo 11–16 ja täyttää puiston erilaisilla kaupungin, yritysten ja yhdistysten toimintapisteillä ja tuottaa kävijöille uusia toiminnallisia kokemuksia ja elämyksiä. Tapahtumassa on esillä monipuolinen kattaus tamperelaisista yhteisöistä. Puistoon levittäytyneiden toimintapisteiden lisäksi tapahtumassa voi nauttia lavaohjelmasta.

Puistofiestan yhteydessä juhlistetaan myös Tampereen Ratikan uutta reittiä Pyynikintorilta Santalahteen. Sen kunniaksi klo 12-16 Santalahteen pääsee Sorin aukiolta maksutta juhlaratikan kyydissä. Santalahden Ratikkajuhla levittäytyy myös Santalahden päätepysäkin läheisyyteen sekä tapahtuman ajan liikennöiviin juhlaratikoihin.

Lisätietoa tapahtumasta nettisivuilta.

Kuvia viime vuoden Fiestasta: