HUIKEA SEIKKAILU

Nyt tärähtää, osallistuminen Huikeaan seikkailuun käynnistyy!

MITÄ?
Ilmoittaudu mukaan seikkailuun, jossa tarvitaan tarkkuutta, nokkeluutta, hieman suunnistustaitoa, laskutaitoa sekä tietysti seikkailumieltä. Huikea seikkailu sopii kaikenikäisille, niin yksilöille kuin perheillekin. Seikkailun tarkoituksena on löytää maastosta oikea määrä rasteja ja vastata kysymyksiin oikein. Kysymykset liittyvät aina kyseessä olevaan maastoon, joten niihin oikein vastaaminen vaatii paikalle menoa. Lähettämällä oikeat vastaukset lomakkeella, voitat itsellesi huikean palkinnon (kesä-elokuun 2021 palkinto: yhden Särkänniemen rannekkeen, jolla huvittelet  yhden vapaavalintaisen aukiolopäivän ajan 25.9.2021 asti).

MITEN?
Kun ilmoittaudut tähän tapahtumaan, voit kartan avulla käydä tekemässä seikkailun milloin itse haluat. Ensimmäisen huikean seikkailun kartta on tehty Pyynikin harjun ja uimanrannan ympäristöön ja se vaatii hieman kartanlukutaitoa. Kartta on kuitenkin yksinkertainen lukea ja suunnistaminen ei vaadi esimerkiksi kompassia, vaan alkuun pääset hyvinkin vähäisellä suunnistustaidolla, kun vain tietyt maamerkit osaa löytää kartalta sekä maastosta. Ilmoittautumisen yhteydessä lähetämme sinulle kartan sekä vastauslomakkeen (linkin), johon voit täyttää vaikka paikan päällä ollessasi heti vastaukset. Tarkistamme vastaukset ja oikein vastanneille on luvassa huikeita palkintoja, mm. kaikki oikein = Särkkäranneke.

Tervemenoa seikkailemaan!

ILMOITTAUDU ALTA:

PERHEIDEN KAUPUNKISUUNNISTUS

Lähde mukaan seikkailuun, jossa koko perhe pääsee suunnistamaan puhelimeen ladattavan QR-koodisovelluksen avulla. Huom. iPhonella toimii myös pelkkä kamerasovellus. Lisäksi jonkinlainen karttasovellus puhelimessa tarvitaan.

Yhteen tapahtumaan otetaan rajoitettu määrä perheitä mukaan. Tapahtumaan ilmoittaudutaan perheenä, mutta riittää kun yksi jäsen perheestä ilmoittautuu. Lisätietoja kohtaan voi laittaa, montako jäsentä perheestä osallistuu.

Varustukseksi riittää ulkona liikkumiseen/juoksuun sopiva varustus, perheelle vähintään yksi älypuhelin, jossa akkua riittää ja QR-koodisovellus & karttasovellus ladattuna sekä seikkailumieltä.

Lähtöpaikka vaihtelee, pyrimme järjestämään tapahtumia viikoittain eri puolella Tamperetta ja mahdollisesti myös lähikunnissa.

Lähtö tapahtuu erikseen ilmoitettuna aikana, yleensä arki-iltapäivinä 17-18 välillä, miten perheellesi parhaiten sopii. Porrastamme lähtö-ohjeistuksen jokaiselle perheelle erikseen ja rasteille liikutaan muutenkin porrastaen. Itse suunnistamiseen ja kaikkien rastien kiertämiseen on hyvä varata aikaa noin tunti.

Lisätiedot:
mauno.hakala@koovee.fi
0407108460

Anna lapsellesi kaksi vuotta lisää lapsuutta – Tutustu Xploran lasten ensipuhelimeen klikkaamalla logoa.

Koodilla ”Koovee” saat 30€ alennuksen Xploran X5 Play -lasten ensipuhelimesta.