Uutta toimintaa Kooveen harrasteliikunnassa!

MITÄ?

Koovee ja Irti Maasta järjestävät yhdessä kiipeilykurssin kaikille kiipeilystä kiinnostuneille. Irti Maasta -kiipeilykeskuksessa kiipeily sopii kaikille, kenelle tahansa yli 15 kg painavalle henkilölle, joka osaa toimia itsenäisesti ohjeiden mukaan. Aikaisempaa kokemusta kiipeilystä ei tarvita. Kurssin aikana tutustutaan kiipeilyvaljaisiin ja automaattivarmistimien toimintaan, opetellaan kiipeilyä helppojen harjoitteiden avulla ja kiipeillään vapaasti omaan tahtiin. Katso lisää Tampereen Irti Maasta -nettisivuilta.

MISSÄ JA MILLOIN?

Kiipeilykurssit järjestetään Tampereen Irti Maasta -kiipeilykeskuksessa, joka sijaitsee keskellä Tullintorin kauppakeskusta, osoitteessa Tullikatu 6. Kursseilla on valittavana kaksi eri päivää, joko maanantai tai tiistai. Kellonaika on molemmissa sama 19.15-20.15. Kevätkauden 2024 seuraavat kiipeilykurssit ovat 8.-30.4.

HINTA

Kurssihinta on 40 € ja se sisältää neljä kiipeilykertaa, vain siis 10 € / hlö / kerta.

HUOMIOITAVAA

Vain 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Ryhmää ei välttämättä aloiteta, mikäli ilmoittautujia on alle 15.

ILMOITTAUDU ALTA:

HUIKEA SEIKKAILU

MITÄ?
Ilmoittaudu mukaan seikkailuun, jossa tarvitaan tarkkuutta, nokkeluutta, hieman suunnistustaitoa, laskutaitoa sekä tietysti seikkailumieltä. Huikea seikkailu sopii kaikenikäisille, niin yksilöille kuin perheillekin. Seikkailun tarkoituksena on löytää maastosta oikea määrä rasteja ja vastata kysymyksiin oikein. Kysymykset liittyvät aina kyseessä olevaan maastoon, joten niihin oikein vastaaminen vaatii paikalle menoa. Lähettämällä oikeat vastaukset lomakkeella, voitat itsellesi huikean palkinnon.

MITEN?
Kun ilmoittaudut tapahtumaan, voit kartan avulla käydä tekemässä seikkailun milloin itse haluat. Kartta on yksinkertainen lukea ja suunnistaminen ei vaadi esimerkiksi kompassia, vaan alkuun pääset hyvinkin vähäisellä suunnistustaidolla, kun vain tietyt maamerkit osaa löytää kartalta sekä maastosta. Ilmoittautumisen yhteydessä lähetämme sinulle kartan sekä vastauslomakkeen (linkin), johon voit täyttää vaikka paikan päällä ollessasi heti vastaukset. Tarkistamme vastaukset ja oikein vastanneille on luvassa huikeita palkintoja, mm. kaikki oikein = Särkkäranneke.

Tervemenoa seikkailemaan!

EI TAPAHTUMIA TÄLLÄ HETKELLÄ…

PERHEIDEN KAUPUNKISUUNNISTUS

Lähde mukaan seikkailuun, jossa koko perhe pääsee suunnistamaan puhelimeen ladattavan QR-koodisovelluksen avulla. Huom. iPhonella toimii myös pelkkä kamerasovellus. Lisäksi jonkinlainen karttasovellus puhelimessa on suositeltavaa.

Yhteen tapahtumaan otetaan rajoitettu määrä perheitä mukaan. Tapahtumaan osallistutaan perheenä, mutta riittää kun yksi jäsen perheestä ilmoittautuu. Lisätietoja kohtaan voi laittaa, montako jäsentä perheestä osallistuu.

Varustukseksi riittää ulkona liikkumiseen/juoksuun sopiva varustus, perheelle vähintään yksi älypuhelin, jossa akkua riittää ja QR-koodisovellus & karttasovellus ladattuna sekä seikkailumieltä.

Lisätiedot:
mauno.hakala@koovee.fi
0407108460

Anna lapsellesi kaksi vuotta lisää lapsuutta – Tutustu Xploran lasten ensipuhelimeen klikkaamalla logoa.

Koodilla ”Koovee” saat 30€ alennuksen Xploran X5 Play -lasten ensipuhelimesta.