Uutta toimintaa Kooveen harrasteliikunnassa tarjoaa perheille suunnattu kaupunkisuunnistus.

Lähde mukaan seikkailuun, jossa koko perhe pääsee suunnistamaan puhelimeen ladattavan QR-koodisovelluksen avulla. Huom. iPhonella toimii myös pelkkä kamerasovellus. Lisäksi jonkinlainen karttasovellus puhelimessa tarvitaan.

Yhteen tapahtumaan otetaan rajoitettu määrä perheitä mukaan. Tapahtumaan ilmoittaudutaan perheenä, mutta riittää kun yksi jäsen perheestä ilmoittautuu. Lisätietoja kohtaan voi laittaa, montako jäsentä perheestä osallistuu.

Varustukseksi riittää ulkona liikkumiseen/juoksuun sopiva varustus, perheelle vähintään yksi älypuhelin, jossa akkua riittää ja QR-koodisovellus & karttasovellus ladattuna sekä seikkailumieltä.

Lähtöpaikka vaihtelee, pyrimme järjestämään tapahtumia viikoittain eri puolella Tamperetta ja mahdollisesti myös lähikunnissa.

Lähtö tapahtuu erikseen ilmoitettuna aikana, yleensä arki-iltapäivinä 17-18 välillä, miten perheellesi parhaiten sopii. Porrastamme lähtö-ohjeistuksen jokaiselle perheelle erikseen ja rasteille liikutaan muutenkin porrastaen. Itse suunnistamiseen ja kaikkien rastien kiertämiseen on hyvä varata aikaa noin tunti.

Lisätiedot Mauno Hakala 040-7108460

Anna lapsellesi kaksi vuotta lisää lapsuutta – Tutustu Xploran lasten ensipuhelimeen klikkaamalla logoa.

Koodilla ”Koovee” saat 30€ alennuksen Xploran X5 Play -lasten ensipuhelimesta.