Koovee x Finesport – Lasten ja nuorten E-urheilun pelikerhot alkavat keväällä 2022!

MITÄ?

Pelikerho on järjestetty yhdessä e-urheiluyritys Finesportsin kanssa. Pelikerhossa päästään tutustumaan pelaamisen maailmaan, opitaan pelaamisen perusteita ja rakennetaan vahva pohja tuleville eurheilijoille. Kerhossa tutustutaan erilaisiin peleihin ja pelialustoihin, samalla oppien tärkeitä perusteita terveellisestä eurheilusta.

Pelikerhot järjestetään uusissa Finesports Tampereen tiloissa Tampereen keskustassa. Tilat ovat 250 neliöiset ja uudistettu pelaamisen ehdoilla. Pelikerhoissa löytyy kaikki tarvittavat laitteet ja välineet pelaamiselle, joten mukaan et tarvitse muuta kuin itsesi.

Pelaaminen voi oikein harrastettuna olla hyvinkin kehittävä harrastus, kunhan huolehditaan hyvistä elämäntavoista pelien ympärillä. Pelikerhotoiminta on ensimmäinen askel kohti kehittävää pelaamista, missä hauskuus yhdistyy uusien taitojen oppimiseen.

Pelaaminen kehittää hienomotoriikkaa, reaktioaikaa ja yleisiä tietokonetaitoja. Kerhossa päästään myös onnistumaan ryhmissä erilaisten haasteiden parissa, kuin myös opitaan kohtaamaan pieniä pettymyksiä. Tärkeintä on kuitenkin pitää hauskaa ja samalla oppia uutta.

Pelikerhon aikaiset lyhyet liikuntaosiot keskittyy hyvinvoinnin ylläpitoon sekä pelaajille tyypillisten vammojen ennaltaehkäisyyn. Rakennamme tällä hetkellä fysioterapeuttien kanssa verryttelyohjelmaa tukemaan pelaajien hyvinvointia ja kehitystä.

FAKTAT

● Harjoitukset pidetään Finesports Tampereen tiloissa osoitteessa Yliopistokatu 58 D
● Pelikerhoissa osallistutaan Finesportsin ja yhteistyökumppanien järjestämiin leikkimielisiin turnauksiin
● Pelikerhoista on mahdollista jatkaa vaativampiin pelivalmennusryhmiin https://www.finesports.fi/harrastustoiminta/
● 1 harjoitus viikossa, yhteensä 12 kertaa
● Harjoituksen kesto 1,5h
● Esimerkkipelejä: Minecraft, FIFA, NHL, Fall Guys, Rocket League, Among US

PELIKERHON TÄRKEIMMÄT POINTIT

● Sosiaalisuus / Kaverit
● Käyttäytyminen / Asenne
● Ryhmässä toimiminen
● Virheistä oppiminen
● Itsevarmuuden rakentaminen
● Onnistumisen ja epäonnistumisen käsitteleminen

FAQ

Mites liikunta?

● Tamperelainen Leap Fysio on kehittänyt lyhyet liikuntaosiot pelikerhoihin, joissa keskitytään hyvinvoinnin ylläpitoon sekä pelaajille tyypillisten vammojen ennaltaehkäisyyn. Rakennamme tällä hetkellä fysioterapeuttien kanssa verryttelyohjelmaa tukemaan pelaajien hyvinvointia ja kehitystä.

Mites vanhemmat?

● Vanhemmat voivat seurata harjoituksia tiloissa tai pelailla itse Lounge alueella.
● Finesports Tampere tilojen lähistöltä löytyy mm. Tullintorin kauppakeskus ja lukuisia muita liikkeitä, joissa voi käydä kahvilla tai mennä istahtamaan läppärin ääreen tekemään omia töitä.

VALMENNUS

Pelikerhojen valmennuksesta vastaa koulutetut ohjaajat, jotka ovat Finesportsilla työsuhteessa. Toiminnassa on mukana myös Finesportsin muuta henkilökuntaa.

Vanhemmilta ei vaadita mitään ja kaikki toiminta ja siihen vaadittavat ohjaajat ja laitteet tulevat Finesportsin kautta.