huom! VAUVA- JA PERHEUINTIRYHMIÄ EI TOISTAISEKSI JÄRJESTETÄ, RYHMIIN EI VOI ILMOITTAUTUA.

 

 

VAUVAUINTI

Aloittavien vauvauintiryhmään osallistuvien suositusikä on 3 – 6 kk ja jatkavien 6 – 18 kk (edellytyksenä aiempi vauvauinti). Vauvauinnin aloittamiselle ei varsinaisesti ole yläikärajaa, mutta lapsen tulee painaa vähintään 5 kiloa ja jaksaa kannatella päätään. Ryhmät ovat vauvojen sekä heidän vanhempien yhteinen leikki- ja touhuhetki vedessä, koulutettujen ohjaajien valvomana ja ohjaamana. Toiminnan tavoitteena on tehdä lapsesta veden ystävä.

VESIPEDOT

Ryhmät on tarkoitettu 1 – 3 -vuotiaille sekä vauvauinnin käyneille että käymättömille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmä tarjoaa iloisen yhdessäolohetken muiden samanikäisten kanssa vauhdikkaine laulu- ja leikkihetkineen. Lapsi tutustuu veteen ja alkeisuimataitoihin erilaisten lorujen, laulujen ja leikkien avulla. Jokainen kerta tarjoaa riemukkaan ja suunnitellun uintihetken.

SISARUS- JA PERHEUINTI

Ryhmät tarjoavat mukavan ja reippaan aloituksen viikonlopulle. Perheestä ryhmiin voi ilmoittautua 1-2 lasta ja 1-2 aikuista. Sisarusuinti toteutuu enemmän vauvauinnin ehdoilla, mutta vanhemmat sisarukset huomoidaan yhtä lailla. Perheuinti puolestaan tarjoaa ohjausta ja hauskuutta kaikenikäisille lapsille (alle 5 v) ja aikuisille. Mukaan voi tulla aiemmalla vauvauintikokemuksella tai ilman.