EI RYHMIÄ TÄLLÄ HETKELLÄ.

Touhutenavajumppa 1-2 -vuotiaat

Tunnin rakenne koostuu yhteisestä aloituksesta ja lyhyestä leikki-/opetushetkestä sekä temppuradasta, jossa aikuinen ja lapsi voivat yhdessä vapaasti kokeilla erilaisia liikuntavälineitä ja temppuja omaan tahtiinsa. Radalla temppuillessa motoriset taidot kehittyvät ja rohkeus lisääntyy. Ryhmän tarkoituksena on tarjota paikka, jossa lapsi voi purkaa energiaa ja jossa tavataan uusia kavereita!

Vauhtiviikarit – sisarusjumppa n. 1-4 -vuotiaat

Vauhdikas lasten ja aikuisten liikuntahetki, jossa pyritään antamaan lapselle mukavia liikunnallisia elämyksiä. Tunti sisältää liikuntaleikkejä, eri liikuntavälineisiin tutustumista, temppuradan ja loppurentoutumista. Ryhmään voi osallistua perheestä 1-2 lasta sekä 1-2 aikuista. Ilmoittautuminen yhden lapsen osalta ja lisätietoihin maininta sisaruksesta.

Vauvajumppa 5-12 kk & vanhempi

Mukavaa yhdessäoloa ja liikuntaa aikuiselle yhdessä vauvan kanssa. Koostuu aikuisen liikkeistä, joissa lapsi on mahdollisimman paljon mukana sekä painona että hauskuuttajana. Jumppa sisältää lämmittelyä, lihaskuntoliikkeita ja venyttelyä. Ryhmien ikäsuositukset ovat ohjeellisia.

Liikkarit 4-5 -vuotiaille ja Temppuliikkarit 6-7 -vuotiaille

Temppuliikkari tarjoaa alle kouluikäisille lapsille monipuolista liikuntaa mihinkään lajiin sitoutumatta. Lapsi oppii tuntemaan oman kehonsa eri osat ja niiden käytön perusliikkeissä. Perusliikkeet ovat päivittäiseen elämään liittyviä välttämättömiä taitoja ja eri urheilulajien perustaidot ovat perusliikkeiden sovelluksia.

ILMOITTAUTUMAAN: