FAT PIPE SALIBANDYKERHOT – lapsille ja nuorille

 

Kooveella on kerhomuotoista iltapäivä- ja iltatoimintaa eri ikäisille pelureille usealla koululla, Kauppi Sports Centerissä sekä UKK-instituutin liikuntasalissa. Ryhmiä löytyy sekä tytöille että pojille, aina nelivuotiaasta aikuisikään. Ohjaajamme ovat koulutettuja liikunnanohjaajia ja heillä on useamman vuoden kokemus ryhmien ohjaamisesta. Salibandykerhojen hinta sisältää ohjatut harjoitukset, vakuutuksen, kerhopaidan (syyskaudella) sekä turnaustoiminnan järjestämisen.

Hinta on vaihteleva ja riippuu paikasta ja toimintakertojen määrästä n. 120 – 160 € /lukukausi.

 

Lisätiedot:

marko.lahtinen@koovee.fi / 044-7748850

 

Kerho-ohjaajiamme:

Marko Lahtinen

Jari Fagerström

”SPOOKY” LAPSI-VANHEMPI SÄBÄLIIKKARIT (4-6v) ja ”VENOM” TAITORYHMÄ n. 6-VUOTIAILLE

Spooky Säbäliikkareissa lapset harjoittelevat yhdessä vanhempiensa kanssa salibandytaitojen lisäksi monipuolisesti muitakin yleisliikuntataitoja. Tunneilla tutustutaan eri lajeihin hauskasti vanhemman kanssa yhdessä tekemällä, viiteleikkien ja – pelien avulla sekä hyödyntämällä liikuntavälineistöä ja tehtäväratoja.

Venom Taitoryhmässä ei ole vanhempia mukana sähläämässä, vaan lapset ohjaajan johdolla harjoittelevat keskenään. Ryhmä toimii erinomaisena ponnahduslautana ikäkausijoukkueeseen.

”RAW” SÄBÄTAITURIT 1 (7-8v)

Raw Säbätaiturit 1 -ryhmässä lapset harjoittelevat ohjaajien johdolla salibandyn perustaitoja, unohtamatta kuitenkaan yleisliikuntataitoja kehittävää motoriikkaa, kehonhallintaa sekä koordinaatiota, joiden herkkyyskausia tässä iässä eletään. Tunnit sisältävät pelaamisen lisäksi alkulämmittelyjä, hippoja, viiteleikkejä ja – pelejä sekä liikuntavälineistön hyödyntämistä mm. tekniikkaradoilla.

”BOOM” SÄBÄTAITURIT 2 (9-10v)

Boom Säbätaiturit 2 -ryhmässä kehitetään jo opittuja salibandytaitoja (syöttäminen, kuljettaminen ja laukaisu), yhdistäen aikaisemmin opittuja yleisliikuntataitoja salibandyyn. Tunnit sisältävät pelaamisen lisäksi alkulämmittelyjä, hippoja, viiteleikkejä ja – pelejä sekä liikuntavälineistön hyödyntämistä mm. tekniikkaradoilla.

”JAB” SÄBÄTAITURIT 3 (11-12v)

Jab Säbätaiturit 3 -ryhmässä syvennytään salibandyn lajitaitoihin ja opetellaan yhdistämään niitä yhä kovempaan vauhtiin. Ryhmässä tulevat tutuiksi myös lajin erikoistaidot, kuten esimerkiksi eri laukaisutekniikat. Tunnit sisältävät pelaamisen lisäksi alkulämmittelyjä, kisailuja sekä liikuntavälineistön hyödyntämistä mm. tekniikkaradoilla.

”RAGE” SÄBÄTAITURIT 4 (13-15v)

Rage Säbätaiturit 4 -ryhmässä tunti koostuu enemmän pelaamisesta. Siinä voi olla alkupeli, keskipeli ja loppupeli, eli tunti on rakennettu kolmeen jaksoon, joka on kuitenkin yhden teeman (esim. syöttäminen) mukaan rakennettu kokonaisuus. Myös pistemestari-pelikonsepti (taulukkopeli) tulee ryhmässä tutuksi.

”PINK DIAMONDS” TYTTÖSÄBÄKERHOT (6-15v)

Pink Diamonds tyttösäbäkerhot ovat tytöille räätälöityjä salibandykerhoja, joissa tutustutaan lajin saloihin rennolla otteella ja hyvällä asenteella. Salibandyn lisäksi tunneilla paljon muita lajeja ja liikuntataitoja, jotka tukevat salibandyn pelaamista.

”BONE” PELIRYHMÄ (15-18v)

Bone Peliryhmässä nimensä mukaisesti pelataan paljon. Tunnilla toteutetaan myös nuorten omia ideoita kuunnellen heidän toiveitaan. Tunnit sisältävät runsaan pelaamisen lisäksi myös perusharjoitteita erilaisten kiertoharjoitteiden muodossa. Ryhmä kokoontuu Kauppi Sport Centerillä.

”ORC” PELIRYHMÄ (18-20v) – ei ryhmiä tällä hetkellä ks. aikuisten kuntosähly

Orc Peliryhmässä nimensä mukaisesti pelataan paljon. Tunnilla toteutetaan myös nuorten omia ideoita kuunnellen heidän toiveitaan. Tunnit sisältävät runsaan pelaamisen lisäksi myös perusharjoitteita erilaisten kiertoharjoitteiden muodossa.

Lasten ja nuorten iltapäivätoiminta

Iltakerhojen lisäksi Koovee tarjoaa 6-12-vuotiaille mahdollisuuden osallistua salibandyn iltapäivätoimintaan Annalan (Karosen koulutalo), Koiviston, Linnainmaan, Olkahisen (Sorilan koulutalo), Takahuhdin ja Vehmaisen kouluilla. IP-salibandykerhon toiminnan tarkoituksena on saada lapset liikkumaan ja harrastamaan salibandyn parissa turvallisesti lähellä kotia, tutulla koululla ja vailla kilpailullisuuden aiheuttamia paineita. Kevätkauden huipentaa ip-kerhojen välinen turnaus, joka kokoaa yhteen kaikki eri koulujen iltapäiväkerhot.

Lisätiedot:

Tiedustelut marko.lahtinen@koovee.fi / 044-7748850