Koronarajoitukset ovat valitettavasti jälleen kiristyneet 8.-21.1.2022 väliselle ajalle. Koovee ry seuraa toimintansa järjestämisessä tiukasti viranomaissuosituksia, -päätöksiä ja -ohjeita. Kaikki Koovee ry:n liikunta- ja urheilutoiminta järjestetään ja toteutetaan 8.-21.1.2022 välisenä aikana edellä mainituin periaattein.

Viranomaispäätöksien mukaan 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien liikunta- ja urheilutoiminta saa jatkua normaalisti ja suunnitellusti. Tätä vanhempien liikunta- ja urheilutoimintaan kohdistuu rajoituksia.

Viestimme liikunta- ja urheilutoiminnan järjestämisestä myClub palvelun kautta, jota pitkin Koovee ry:n toimintaan on myös liitytty mukaan. Tarkistathan koovee.myclub.fi osoitteesta, että yhteystietosi ovat myClubissa oikein ja ajantasaiset.

Toiminnan lähtökohtana on siirtää aikuisten liikunta- ja urheilutoimintaa ulkotoiminnaksi tai viivästyttää kaudenalkua sekä tarvittaessa pidentää sitä loppukeväästä. Tarkimmat ohjeet ja tiedot infotaan kuitenkin myClubin kautta.

Voit halutessasi olla meihin yhteydessä myös sosiaalisen median kanaviemme kautta (@koovee1929), seuran toimistohenkilökuntaan tai jättää meille kysymyksesi yhteydenottolomakkeella.

Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintoviraston tiedote: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69929009

Tampereen kaupungin tiedote: https://www.tampere.fi/tampereen-kaupunki/ajankohtaista/tiedotteet/2022/01/07012022_9.html

Koovee ry:n puolesta lisätietoja antaa: 

Juuso Laamanen – Toiminnanjohtaja

0447748861 / juuso.laamanen@koovee.fi