Monen Lajin Mestari Koovee on perustettu vuonna 1929 ja on tänä päivänä yksi Suomen suurimpia urheiluseuroja. Tavoitamme viikottaisessa toiminnassamme noin 4000 ihmistä monen lajin harrastelijoista monen lajin kansainvälisiin huippu-urheilijoihin asti.

Juuri sinä, olet tervetullut Kooveen toimintaan mukaan! Voit tulla harrastamaan, kilpailemaan, käymään kuntosalilla Kalevassa, vapaaehtoistyöntekijäksi tai tienaamaan itsellesi lisäansioita tuntiohjaajana, valmentajana tai vaikkapa järjestyksenvalvojana! Mitään ennakkotietoja, -osaamista tai -taitoja et tarvitse, me ohjaamme sinut mukaan toimintaan ja koulutamme sinut tarvittaessa ohjaajaksi tai järjestyksenvalvojaksi.

Erityisesti voisimme tässä vaiheessa mainita sen, että Koovee aloittaa syksyllä 2020 5-6-vuotialle suunnatun Mestarikoulun, jossa pääsee erittäin edullisesti kokeilemaan Kooveen lajikirjoa. Lisätietoja löydät täältä: https://koovee.fi/mestarikoulu/.

Tämän lisäksi Kooveella on lähes viikottaisia isoja valtakunnan tason urheilutapahtumia: lasten Särkänniemisuunnistus ja iltarastitoiminta, miesten Mestiksen jääkiekko-ottelut, naisten F-liigan salibandyottelut, miesten salibandyn divariottelut ja taitoluistelun IC-kisat.

Parhaiten saat Kooveen toiminnasta lisätietoja menemällä suoraan lajijaoston nettisivuille. Nämä löydät tämän sivun yläpalkista ”Lajit”-, ”Harrasteliikunta”- ja ”Muu toiminta” -valikoiden alta. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön meille esimerkiksi somen kautta tai sähköpostilla / tekstarilla (juuso.laamanen@koovee.fi / 044 774 8861).

Tervetuloa mukaan Monen Lajin Mestarin toimintaan!