Monen lajin mestarin matkaan liittyy uusimpana kumppanina paikallinen välittäjäsi Asuntopalvelu Karjalainen

Paikalliset ja perinteikkäät toimijat Koovee ja Asuntopalvelu Karjalainen ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön syventäminen on luonnollinen jatkumo Kooveen ja Asuntopalvelu Karjalaisen paljon positiivista huomiota herättäneestä Kivijärven liikunta- ja leirikeskuksen markkinointivideosta

”Koovee on perinteikäs ja paikallinen seura Tampereella. Haluamme olla mukana tukemassa tukemassa paikallista seura- ja harrastetoimintaa. Koovee täydentää toimitamme arvomaailmaa ja pystyy myös tukemaan tavoitteitamme näkyä paikallisena täyden palvelun kiinteistönvälittäjänä pirkanmaalaisten arjessa”  kertoo Asuntopalvelu Karjalaisen toimitusjohtaja Johannes Karjalainen.

Yhteistyön myötä Kooveen jäsenistö saa jälleen uusia etuja ja mahdollisuuksia itselleen – Asuntopalvelu Karjalainen osoittaa Kooveen jäsenistölle yhteistyösopimuksen myötä oman nimetyn kiinteistönvälittäjänsä Juha Alakärpän. ”Jokaisesta Kooveen jäsenistön kautta tulleesta myyntikohdevinkistä tuemme Kooveen toimintaa jäsenen toivomalla tavalla ennalta sovitulla tukimaksulla. Muistathan siis mainita Kooveen jäsenyydestäsi, kun olet Juhaan yhteydessä ja sovitaan yhdessä tapa tukea sinun Koovee kohdettasi” Karjalainen jatkaa.

Juha Alakärppään voit olla suoraan yhteydessä täällä: https://www.asuntopalvelukarjalainen.com/juha/

Lisätietoja:

Juuso Laamanen (0447748861juuso.laamanen@koovee.fi)

Juha Alakärppä (0401601482juha@asuntopalvelukarjalainen.com)