Siivouspalvelu Aqua on vuodesta 1987 toimintansa aloittanut siivouspalveluja tarjoava yritys. Siivouspalvelu Aqua on erikoistunut kiinteistösiivouksiin; Koovee on luottanut Aquan ammattitaitoiseen siivouspalveluun Sarvijaakonkadun kiinteistön osalta jo lähes vuosikymmenen ajan!

Siivouspalvelu Aquan yrittäjä Sari Nummela tuntee ja tietää omasta kokemuksesta sen, että Kooveen monen lajin mestarin toiminta on äärimmäisen merkityksellistä ja arvokasta tarjoten valtavasti oppia, kokemuksia ja elämyksiä. Siivouspalvelu Aqua mahdollistaa Kooveen toimistohenkilökunnalle puhtaat toimistotilat oppien, kokemuksien ja elämyksien mahdollistamiseen. Nyt on meidän vuoro mahdollistaa juuri sinulle jotain uutta!

Siivouspalvelu Aqua tarjoaa kaikille Kooveen sidosryhmille mahdollisuuden päästä kokemaan Kooveen edustusjoukkueiden tarjoamia elämyksiä.

Kooveen toimistolla on miesten ja naisten salibandyn sekä jääkiekon edustusjoukkueiden kotiotteluihin kolme runkosarjan kotiotteluiden kausikorttia (3+3). Kortit ovat veloituksetta lainattavissa jokaiseen näiden joukkueiden ruonkosarjan kotiotteluun noutamalla ne Sarvijaakonkadun toimiston toisesta kerroksesta. Kortit annetaan otteluihin lainaksi varausjärjestyksessä, kuitenkin niin, että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan Kooveen edustusjoukkueiden kotiotteluista.

Kooveen naisten salibandyn edustusjoukkueen kotiottelut: https://fliiga.com/fi/joukkue/129/koovee/?sub-view=fixtures

Kooveen miesten salibandyn edustusjoukkueen kotiottelut: https://salibandy.fi/tulospalvelu/69/7273/6893/2021/ottelut?team=159#

Kooveen miesten Mestiksen kotiottelut: https://www.tampereenkoovee.fi/ottelut/

Kooveen naisten jääkiekon edustusjoukkueen kotiottelut: https://kooveenaiset.fi/ottelut/

 

Kausikorttien varaukset ja tiedustelut: juuso.laamanen@koovee.fi

Tutustu siivouspalvelu Aquaan lisää täältä: http://www.siivouspalveluaqua.fi/

Siivouspalvelu Aqua ja Koovee toivottavat antoisia elämyksiä ja vaiherikkaita otteluita kauden 2020–2021 aikana!