Koovee, Citymarket Turtola ja Citymarket Linnainmaa ovat laajentaneet yhteistyötään yhteisellä Plussa sponsorointisopimuksella. Sponsorointi tapahtuu Kooveen sponsorointikohteekseen valinneiden jäsenten Plussa-ostojen kautta. Muut Plussa-edut, -pisteet ja -rahat ovat käytettävissä yhä edelleen täysimääräisesti sponsorointikohteen valittuasi.

Plussa-sponsorointipalvelu on uudistunut ja Koovee suosittelee kaikkia Plussakortinhaltijoita rekisteröimään Kooveen sponsorointikohteekseen seuraavasti:

  1. Mene osoitteeseen https://plussa.fi/k-plussa/kannata-ja-kerryta
  2. Kirjaudu /rekisteröidy Plussa-palveluun ja klikkaa sivuston vasemmalta laidalta ”Sponsorointikohteet”
  3. Liity kannattajaksi ja syötä kohdenumero ”SP0267
  4. Nauti Kooveen kannattamisesta menettämättä omia etujasi

”Olen iloinen, että saatiin Kooveen kanssa yhteistyö hienossa hengessä jatkumaan. Seura merkitsee minulle henkilökohtaisesti tamperelaista instituutiota yli 90 vuoden perinteillä ja monella lajilla. Arvostan, että Koovee järjestää huipputärkeää liikkumista monen eri tason harrastajalle. Tämä Plussasponsorointi on aivan huippu juttu tarjoten Koovee yhteisölle mahdollisuuden kerätä seuralle todella merkittävä potti vuodessa asioimalla kehittyvässä kaupassamme omien Plussaetujen säilyttämisen rinnalla” toteaa Citymarket Linnainmaan diplomikauppias Mikko Salmia.

Koovee suosittelee vahvasti kaikkia Plussakortinhaltijoita liittämään Kooveen kannatuskoodin osaksi Plussakorttiaan.