Olkkoste reeniryhmie kevätkaure päätöstapahtuma Kivijärvellä 29.5.2023

Se oli maanantai toukokuussa vuonna 2023, ku Olkkone meni Kivijärvelle kevätkaure päätöstapahtumaa. Taikka ei se ollu yks tai kaks olkkone ku meni, vaan iha reilusti, useampi olkkone oli löytäny tiensä vanhasta muistista Kooveen leirikeskukselle. Ohjaajat Minna, Henna ja Jaana oli myäs, samoi rillimaisteri Hakala, harrasteliikunnan päällepäsmäri. Ohjaaja Sarille (kuva 3) osui ikävästi Reikan reissu samaa ajankohtaa, jote hän kärsi siellä sen aikaa.

Ohjelmassa oli ihmettelyä, oli nimittäin kuallu lepakko siinä Ukkola-hallin edustan penkillä. Henna siirs sen siististi lopuks mehtän puolelle. Sitte myö saunottii ja rillattii ja hiki saatiin pintaan tiätty potkupallolla. Ois meinaa sunki kannattanu olla paikalla. Nähtii nääs sellasia huippuhetkiä jalitsun parissa ettet uskokkaa. Molarit Karppise Jarmo ja Vuorimaa Veijo oli aiva liäkeissä, saatikka ohjaajat, jokka molemmat sai kaure avausosumansa, paitti Minna, joka jäi vielä reenaamaa. Nyssää voit jo Minna tulla sieltä kotii.

Saunassa muute, oisko ollu Paavo tai joku toine, istu reteesti löylyhheittäjän paikalle ja tokas, että eihä sitä ny hulluks ruveta ja heitti vaa kaks kauhallista löylyä eikä kolmea. Mutta saatii sieltä hiuksettomilta päänahat palamaa silti ja Minna tais olla pitkine hiuksinee suojassa, joten löylymaisterittaren titteli menee tällä kertaa ohjaaja Minnalle! Ja lisäks kaikki jokka oli saunassa, uskals myäs järvee, paitti jokkut, tai ainaki melkee kaikki.

Nii ei kai tässä sen kummempaa, Olkkoste reeniryhmät jatkaa touhujaa taas syssyllä! Se on meinaa tiäs kuinka mones kausi ku lähtee liikkeelle. Tuuha ny sääki mukaa hyvä miäs, kyllä tänne mahtuu. Vireolta voit kattella menoa kaure aikasista touhuista. Ilmottautumiset syyskaurelle käynnistyy muute justii ny! Likkaa tästä nääs!

 

 

Olkkosista Kivijärveltä raportoi Hakalammauno.