Kooveelle mennyt viikonloppu 14.-15.12. oli menestyksekäs niin taitoluistelussa kuin salibandyssa.

Taitoluistelun SM-kisat luisteltiin Vantaalla 14.-15.12. SM-senioreissa Kooveeta edustivat Jenni Saarinen, Enja Ruokonen ja Petra Palmio. Lauantain lyhytohjelman jälkeen Jenni johti koko kisaa. Vapaaohjelmissa luistelijamme eivät onnistuneet aivan parhaalla mahdollisella tavalla, mutta lopputuloksissa Jenni ylsi hienosti SM-hopealle, Enja sijoittui kahdeksanneksi ja Petra kymmenenneksi.

Jenni Saarinen

Enja Ruokonen

Petra Palmio

SM-junioreissa puolestaan seuraamme edustivat Nella Pelkonen ja Viivi Lam. Viivi sijoittui lopputuloksissa hienosti kymmenenneksi. Nella luisteli upean vapaaohjelman ja voitti nuorten suomen mestaruuden hienoilla ennätyspisteillänsä 143,80.

Tulosten myötä Nella valittiin taitoluistelun edustajaksi nuorten talviolympialaisiin, jotka järjestetään Lausannessa Sveitsissä tammikuussa. Onnea matkaan!

Nella Pelkonen

Viivi Lam

Salibandyn puolella pelattiin naisten MM-kisat Sveitsin Neuchâtelissa 7.-15.12. Kooveen naisista mukana olivat Mia Vallenius ja Johanna Homi ja mainittakoon vielä ex-kooveelaiset Kaupin siskokset Oona ja Veera. Naiset kohtasivat yllättäen jo välierässä ennakkosuosikki Ruotsin ja taipui rakkaalle naapurimaalle viime hetkien maalilla 5-4. Pronssipelissä Suomi oli vaikeuksissa, mutta tuli lopulta takaa rinnalle ja ohi, jatkoajalla vapauttavan osuman iski juuri ex-Koovee Veera Kauppi. Oona Kauppi puolestaan valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Mia Vallenius ja Johanna Homi