Kooveen uuden toimiston sisäänkäynti toivottavaa sinut tervetulleeksi Monen Lajin Mestarin kotipesään!

Kooveen toimisto on muuttanut. Postiosoite on sama vanha ja tuttu Sarvijaakontu 32 yhä edelleen, mutta uusi käyntiosoite on osoitteessa Rieväkatu 12 (2.krs.).

”Saimme rakennettua Kooveen vanhan kuntosalin tiloihin laadukkaat ja modernit toimistotilat Kooveen monipuolisia tarpeita vastaamaan. Kaikki muu säilyy Sarvijaakonkadulla tutusti ja turvallisesti Kooveen toiminnan kannalta, mutta Kooveen työntekijät sekä uuden ”Koovee kaupan” löydät nykyään Rieväkadun puolelta” kommentoi Kooveen toiminnanjohtaja Juuso Laamanen.

Tervetuloa tutustumaan Kooveen uusiin tiloihin, keitellään kaikkien kooveelaisten kanssa mieluusti Koovee kahvit” Laamanen kutsuu Koovee yhteisölle.

Sarvijaakonkadun puolella on vielä muutama toimistotila vapaana – mikäli sinä tai tuttusi olet vailla edullisia toimistotiloja mahtavalla sijainnilla Tampereen Kalevassa, niin ole yhteydessä juuso.laamanen@koovee.fi tai 0447748861

Uuden toimiston sijainti havainnollistaa sen, mitä ”kulman takana” ihan oikeasti tarkoittaa.

Koovee kauppa rakentuu toimiston sisäänkäynnin yhteyteen

Toimistotilat ovat viimeistelyä vaille valmiina.

Kooveen suosittujen liikunnanohjaajien Mauno Hakalan ja Marko Lahtisen pelipaidat ovat nousseet jo uuden toimiston kattoon

Neuvottelutilaan mahtuu helposti jopa 10 henkeä samanaikaisesti.

 

 

Tervetuloa tutustumaan Kooveen uuteen toimistoon ja hankkimaan uudesta Koovee kaupasta joulun parhaat lahjat!