Pyöräsuunnistuksen MM-kilpailut jatkuivat sunnuntaina Seinäjoella sprinttikilpailulla. Suomalaiset jatkoivat vahvalla joukkuemenestyksellä, kun Marika Hara ajoi naisten MM-kultaa, ja nuorten naisten sarjassa Kaarina Nurminen otti jo kisojen toisen kultamitalinsa. Lisäksi viisi suomalaista otti podium-sijoituksen kuuden parhaan joukossa.

Naisten kilpailussa Marika Hara ajoi jälleen erinomaisesti, ja sprintin mestaruus on hänen upealla urallaan jo 12:s MM-kultamitali, joista 7 on henkilökohtaista ja 5 viestistä.

– Kokonaissuoritukseen olen tyytyväinen. Alkuun otin hieman rauhallisemmin, kun siinä oli tiheämpää urastoa ja lyhyempää rastiväliä. Pidemmillä ajoväleillä ja lopun urbaanimmalla radan osalla tuli tunne, että vauhtia olisi voinut olla enemmänkin. Mutta hyvin tuntui tuo vauhti riittävän tulokseen, ja suunnistus sujui tänään lähes virheettömästi. Onhan tämä älyttömän hienoa ottaa mestaruus kotikisoissa, iloitsi Marika Hara.

Hopeaa ajoi neutraalin joukkueen Svetlana Foliforova ja pronssia Ruotsin Anna Tiderman.

Koovee onnittelee Marikaa upeasta suorituksesta ja toivottaa menestystä loppukisoissa!

Suunnistusliiton uutinen: https://www.suunnistusliitto.fi/2021/06/marika-haralle-kultaa-pyorasuunnistuksen-mm-sprintissa/

Suunnistusliiton kuvapankki (josta tämän jutun kuvat on lainattu): https://kuva.sslmedia.info/Pysu2021/MM/13062021/