Suositut Kooveen lasten ja nuorten kesäleirit 2020! 

Koovee ry:n suosittujen lasten ja nuorten kesäleiri-ilmoittautumiset ovat auki!

Kaikki ilmoittautumiset tehdään leirisivuston takaa myClubiin.

Kaikkien kesäleirien osalta panostamme laadukkaan leiritoiminnan järjestämisen ohessa viranomaissuositusten mukaisesti hygieniaan.

Kesän 2020 leiritarjonta koostuu seuraavista leireistä seuraavin ajankohdin:

FatPipe Floorball Camp (6-15-vuotiaat) 15.-18.6.2020 @AutoCenter Areena 

Fat Pipe Floorball camp on mainio tapa viettää lomapäiviä intohimon eli salibandyn parissa. Pääpaino harjoittelussa on henkilökohtaisen lajitaidon kehittämisessä ja vinkeissä mitä pelaajat voivat omalla ajallaan tehdä. Unohtamatta kuitenkaan pelaamisen kehittävää ominaisuutta. Lisäksi mukana Dodge-ball turnaus, temppu-/parkourataa, kaupunkisotaa ja ulkoliikuntaa. Leiri on tarkoitettu 6-15 -vuotiaille tytöille ja pojille. Ryhmät eriytetään osassa toiminnoissa.

E-sport Camp KIDS (7-9-vuotiaat) 13.-17.7.2020 @AutoCenter Areena 

Leiri on mukava tapa viettää lomaa kivojen kavereiden ja monipuolisten aktiviteettien parissa! Kyseessä on monilajileiri, jossa tutustutaan useaan eri liikuntalajiin niin sisällä kuin ulkona ja se on suunnattu kaikille 7-9 – vuotiaille tytöille ja pojille. Aikaisimpien vuosien tapaan yksi leiripäivä vietetään e-urheilun parissa liikuntakeskus Hipassa (alustavasti viikon huipentava perjantai-päivä). Toimintaa on päivittäin klo 9-16 ja ohjauksesta vastaavat Kooveen liikunnanohjaajat Mauno Hakalan johdolla.

E-sport Camp (10-13-vuotiaat) 13.-17.7.2020 @AutoCenter Areena 

Leiri on mukava tapa viettää lomaa kivojen kavereiden ja monipuolisten aktiviteettien parissa! Kyseessä on monilajileiri, jossa tutustutaan useaan eri liikuntalajiin niin sisällä kuin ulkona ja se on suunnattu kaikille 10-13 – vuotiaille tytöille ja pojille. Aikaisimpien vuosien tapaan yksi leiripäivä vietetään e-urheilun parissa liikuntakeskus Hipassa (alustavasti viikon huipentava perjantai-päivä). Toimintaa on päivittäin klo 9-16 ja ohjauksesta vastaavat Kooveen liikunnanohjaajat Mauno Hakalan johdolla.

FatPipe Floorball Taitoleiri (6-15-vuotiaat) 3.-7.8.2020 @AutoCenter Areena

Leirillä harjoitellaan monipuolisesti salibandyn mailatekniikkaan ja salibandyn tarvittavan nopeuden ja ketteryyden kehittämiseen liittyviä asioita, sekä tietysti pelaillaan. Leiri sisällä pelataan myös Salibandy- ja Dodgeball turnaus. Salibandyn ohella tutustutaan eri lajeihin sekä sisällä että ulkona. Ohjaajina toimivat Kooveen salibandyn työntekijät ja edustuksen pelaajat.

Uintileirit olemme tämän vuoden osalta joutuneet valitettavasti perumaan. Sen sijaan suosittelemme osallistumista elokuun alussa alkaviin uinnin harrasteryhmiin! Katso lisää täältä!

Lisäksi monet Kooveen lajijaostot järjestävät itse lajikohtaisia kesäleirejä. Leireihin pääset tutustumaan lajijaostojen omilta sivustoilta.

TERVETULOA MUKAAN LEIREILLE!