Koovee salibandy on jatkanut neuvotteluja ent. AutoCenter Areenan salibandyolosuhteiden käytöstä. Neuvottelut ovat nyt saavuttaneet osapuolia tyydyttävän lopputuloksen.

Koovee salibandy käyttää pelikauden 2021 loppuun asti ent. AutoCenter Areenan salibandyolosuhteita kolmena arkipäivänä viikossa maanantaista keskiviikkoon. Tämän lisäksi Tampere Areenalle tullaan rakentamaan harjoituskenttä. Tampere Areenan kenttä on aluksi parkettikenttä, johon asennetaan matto mahdollisuuksien mukaan hallin muusta käytöstä riippuen. Kooveen salibandy on saanut myös korvaavia harjoitusvuoroja Spiral Kaukajärveltä sekä Tampereen kaupungin hallinnoimista olosuhteista. Kauppi Sport Centerin vuorot ovat myös tehostetusti käytössä.

HUOM! Korvaavat vuorot ja toimenpiteet koskevat siis ainoastaan ent. AutoCenter Areenalla järjestettyä Koovee salibandyn toimintaa.

Koovee salibandyn ottelutapahtumista ja -paikoista saat ajantasaisimman tiedon Koovee salibandyn Facebookista ja Instagramista!

Koovee kiittää kaikkia neuvotteluihin osallistuneita sidosryhmiä, jotka ovat auttaneet olosuhdehaasteen ratkaisemisessa.

Tarkempia kysymyksiä vuoroista ja olosuhdetilanteesta voi esittää:

Koovee salibandyn kerho- ja harrastetoiminta (lapset ja aikuiset)
Marko Lahtinen – marko.lahtinen@koovee.fi – 044 774 8850

Koovee salibandyn G-D-juniorit
Jere Oksanen – 040 729 2510 – jere.oksanen@kooveesalibandy.fi

Koovee salibandyn C-A-juniorit ja aikuisten edustusjoukkueet
Arto Riihimäki – 0400 602 225 – arto.riihimaki@kooveesalibandy.fi

Muut Koovee salibandyn joukkueet ja ryhmät
Jari Fagerström – jari.fagerstrom@koovee.fi – 0400 596862

Olosuhdetilanne
Juuso Laamanen – juuso.laamanen@koovee.fi – 0447748861