Voit liittyä tukemaan Kooveeta poikkeusolojen keskelle klikkaamalla oheista kuvaa

 

Koovee ry jatkaa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ohjeistuksen mukaisesti urheilu-, liikunta- ja harrastustoimintansa taukoa 18.4.2021 asti.

Koovee ry tiedottaa jaosto-, ryhmä- ja tapahtumakohtaisesti toiminnan jatkosta, etäohjauksesta ja -valmennuksesta sekä ulkoliikuntatoiminnan järjestämisestä. Pyrimme tarjoamaan samassa kotitaloudessa asuville henkilöille ja perheille mahdollisuuksia liikkua ulkona yhdessä OKM:n ja THL:n ohjeistuksien mukaisesti. Aiheeseen liittyvää tiedotusta voi seurata täältä: https://koovee.fi/harrasteliikunta/lapset-ja-nuoret/

Tiedottaminen tehdään Koovee ry:n toiminnanohjausjärjestelmä myClubin kautta tiedotteisiin sekä suoraan jäsenistön sähköposteihin, sosiaalisen median kanavissa ja pääseuran sekä lajijaostojen Internet-sivuilla.

Pyydämme erityisesti tarkistamaan jäsentietojesi ajantasaisuuden myClubissa, jotta viestintä tavoittaa sinut mahdollisimman ajantasaisesti.

Laajan kasvomaskisuosituksen ollessa voimassa, Kooveen kankaisen kasvomaskin voi tilata itselleen täältä: https://koovee.joukkueelle.fi/product/10751/koovee-kasvomaski

Juuso Laamanen

Toiminnanjohtaja – Koovee ry

0447748861

juuso.laamanen@koovee.fi