Koovee perustaa keväällä 2021 frisbeegolfjaoston

Koovee ottaa jälleen askeleen kohti uutta perustaessaan uuden lajijaoston, frisbeegolfin. Frisbeegolf on tällä hetkellä Kooveen 11. toiminnassa oleva lajijaosto. Uuden jaoston alaisuudessa tullaan järjestämään koulutusta, kursseja, tapahtumia, kisoja yms.

Frisbeegolfjaoston puheenjohtajana ja yhteyshenkilönä toimii Kai Vesa, joka on kansainvälisen tason frisbeegolf-ammattilainen. Kai Vesa on harrastanut lajia jo 30 vuotta ja osallistunut mm. Amerikan mestaruuskilpailuihin. Vesa on järjestänyt lukuisia koulutuksia ja valmistanut välineitä frisbeegolfiin 10 vuotta, jonka myötä Kooveen frisbeegolfjaosto tekee tiivistä yhteistyötä Prodiscus frisbeegolfvälineiden valmistajan kanssa.

Frisbeegolf-toimintaa on pitkään tiedusteltu Kooveelta ja sen perustaminen sopii paremmin kuin hyvin juuri tämän hetkiseen aikaan, jota elämme. Laji on käytännössä täysin ulkona tapahtuvaa, joten se on erittäin koronaturvallinen harrastus. Frisbeegolfjaosto järjestää lajitoimintaa kaikenikäisille ja -kokoisille ryhmille.

Tule tutustumaan frisbeegolfin pop up-päivään lauantaina 24.4.

Kooveen historian ensimmäistä frisbeegolf-tapahtumaa vietetään Pyynikin luonnon kauniissa maisemissa lauantaina 24.4.2021 klo 13-16 välillä!

Tapahtumailmoittautuminen: https://koovee.myclub.fi/flow/events/2852966

MITÄ?

Frisbeegolfin ammattilainen Kai Vesa kumppaneineen ohjaa lapsia, nuoria ja perheitä frisbeegolfin saloihin Pyynikin maastoissa lauantaina 24.4. aikavälillä 13-16. Kyseessä on pop up -tapahtumapäivä, jossa on useita frisbeegolfin saloihin johdattavia toiminnallisia rasteja, mm. ohjattu tekniikkatuokio, puttipeli ja muutamia uusia, väliaikaisesti luotuja frisbeegolfväyliä. Päivän aikana saat opastusta frisbeegolfiin, sääntöihin sekä heittotekniikkaan. Tapahtuma soveltuu niin lajiin tutustuville vasta-alkajille kuin kokeneille pelureille.

MISSÄ?

Kokoontuminen Pyynikin uimarannan parkkipaikalla (os. Jalkasaarentie 5, 33230 Tampere).

Ilmoittautuminen tapahtuu joko perheenä tai kaveriporukkana (esim. saman koulun luokkakaverit). Laita lisätiedot-kohtaan maininta, kuinka monta jäsentä osallistuu.

Yhden ilmoittautumisen hinta on 16 €. Mukaan otetaan ensimmäiset 8 ilmoittautumista ja tapahtuman toteutumiseksi tarvitaan vähintään 6.

TÄRKEÄÄ

Tapahtumaan ilmoittautuville lähetetään sähköpostitse / puhelimitse tarkka lähtöaika, jotta rastit eivät ruuhkaudu. Lähdöt tapahtuvat 20 minuutin välein 13-15 välillä. Laita lisätietoihin halutessasi myös lähtöaikatoive tuolta aikaväliltä. Tapahtumaan osallistuvan on hyvä varata toimintaan aikaa n. yksi tunti.

 

 

Frisbeegolfin nettisivut

Frisbeegolfjaostolle on avattu jo nettisivut, johon tuotetaan sisältöä sitä mukaan, kun toimintaa järjestetään. Myös välinehankinnat onnistuvat jatkossa suoraan Kooveen frisbeegolf-sivustoilta: www.koovee.fi/frisbeegolf