Mikä on Urheilukortin idea?

Urheilukortti on urheiluseurojen ja -tapahtumien yhteinen pääsylippu, joka
on tullut käyttöön 1.9.2021. Urheilukortti toimii ainoastaan mobiilikorttina. Kortti on voimassa ostopäivästä 18 kuukautta. Urheilukortti maksaa 69 euroa ja siihen sisältyy viisi pääsylippua urheilutapahtumiin. Urheilukortista tulee myös etukortti, jolla omistaja saa etuja ja alennuksia liikuntapalveluista ja tuotteista.

Yksi Urheilukortin tarjoamista tärkeimmistä ominaisuuksista on urheilukalenteri. Jokainen käyttäjä näkee kalenterista päiväkohtaisesti millaisia urheilu- ja liikuntatapahtumia on tarjolla Urheilukortin kumppani-lajien ja -seurojen toimesta.

Mobiilisovelluksen urheilukalenteri on veloituksetta ladattavissa, ja lisäksi Urheilukortin haltijoille tulee tarjolle runsaasti palveluja ja etuja. Mobiilikorttina ladattavan Urheilukortin avulla käyttäjä saa pääsylippuja tapahtumiin alennetulla hinnalla, ja osan lipun hinnasta voi ohjata suoraan haluamalleen seuralle, lajiliitolle, Olympiarahastoon tai Paralympiarahastoon.

Tällä hetkellä Urheilukortilla saat etuja Koovee salibandyn miesten ja naisten edustusjoukkueiden kotiotteluihin Kauppi Sports Centerissä!