Koovee herättää jälleen eloon lacrossejaostonsa toiminnan! Alkeiskurssin paikat täyttyvät hyvää vauhtia ja uusille harrastajille järjestetään säännöllisesti omia mahdollisuuksiaan tulla kokemaan tämän vauhtijoukkuepelin hurmaa. Kooveen lacrossejaoston tavoitteena on saada kasattua sekä miesten että naisten joukkueet tulevalle lacrossekaudelle.

Lacrosse on on nopeatempoinen joukkuelaji. Maaleja tulee paljon ja ne ovat usein hyvinkin näyttäviä. Lacrossea pelataan pitkävartisella mailalla jonka päässä on muovinen, haavimainen, pää. Miesten lacrosse on todella fyysistä ja taklauksia saattaa tulla jopa enemmän kuin muissa lajeissa. Naisten lacrossessa taklaukset eivät ole sallittuja, mutta erilainen maila tekee pelistä teknisesti haastavaa.

Lacrossea pidetään Pohjois-Amerikan vanhimpana urheilulajina. Lacrossella on ollut merkittävä rooli Pohjois-Amerikan alkuperäiskansojen yhteisöissä. Peleillä saatettiin selvitellä heimojen välisiä konflikteja tai jopa harjoitella sodankäyntiä, pelit kestivät jopa päiviä.

Seuraa Koovee Lacrossea Instagramissa ja Facebookissa ja pysyt ajantasalla lacrossejaoston toiminnasta!

Lacrossen kokeilua varten kerätään ilmoittautumisia myClubiin (ei sido mihinkään) – Klikkaa itsesti tästä mukaan

Koovee lacrosse on mukana Koovee päivässä tulevana lauantaina 19.9. AutoCenter Areenalla Linnaimaalla! Tule tutustumaan lajiin ja nauttimaan Monen Lajin Mestarin päivästä!