Tervetuloa Monen lajin mestarin matkaan pitopalvelu Zipatta!

Koovee ry ja Pitopalvelu Zipatta ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Zipatta on Kooveen liikunta- ja leirikeskus Kivijärven virallinen pitopalvelukumppani sekä Kooveen toimistorakennuksen saunan ja muiden vuokrattavien tilojen pääyhteistyökumppanina.

Kooveen arki helpottuu merkittävästi. Pitopalvelu Zipatta pystyy toimittamaan tilaisuuteen kuin tilaisuuteen leiriruokailuista juhliin ja Kooveen urheilijoiden tarpeisiin tarjottavat helposti ja joustavasti. Pitopalvelu Zipatta sopii erinomaisesti Kooveen uuden arvo- ja merkitystarinan rakentamiseen Pirkanmaalla” Kooveen toiminnanjohtaja Juuso Laamanen  kuvailee.

Pitopalvelu Zipattaa pyörittävät Miia Kuitunen ja Piia Joensuu pito- ja lounasruokapalveluaan jo kokeneina konkareina – vuodesta 1996 on tuttu tamperelainen toimija alalla. ”Laajan palveluvalikoiman lisäksi hintoihimme kuuluvat aina astiat, niiden peseminen käytön jälkeen ja tietysti ruoan toimitus. Kooveen kanssa yhteistyön aloittaminen on erittäin arvokasta ja uutta tarinaa – haluamme olla Kooveen matkassa juuri tarinan takia” kommentoivat Kuitunen ja Joensuusta juuri alkanutta yhteistyötä.

 

 

Jos et valmista jouluruokia itse, niin Koovee suosittelee tutustumaan Zipattan jouluruokatarjontaan!

 

Lisätietoja:

Juuso Laamanen – Koovee ry

juuso.laamanen@koovee.fi0447748861

Miia Kuitunen – Pitopalvelu Zipatta

miia.kuitunen@skapper.fi – 0505644648