Koovee ja Juoksuopisto järjestävät yhteistyössä ajasta ja paikasta riippumatonta juoksuvalmennusta sinun ehdoillasi ja tavoitteillasi.

Koovee ja Juoksuopisto ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Kooveen liikuntapalvelutoiminta laajenee tavoilla, joita Kooveessa ei olla varsinaisesti ennen nähty.

Juoksuopisto tarjoaa Kooveen jäsenistölle juoksuvalmennusohjelmia, jotka toteutetaan joustavasti verkkovalmennuspohjaisina. ”Juoksu on yksi maailman helpoimmista harrastuksista. Se on myös helpointa tehdä väärin. Juoksuopiston missio on kehittää parempia juoksijoita ja ennaltaehkäistä loukkaantumisia ja motivaation lopahtamista järkevillä ja joustavilla verkkopohjaisilla valmennusohjelmilla” kuvailee Juoksuopiston rehtori Mikko Alakärppä.

Juoksuopiston valmennusohjelmat ovat aikatauluiltaan erittäin joustavia ja toteuttaminen on käytännössä ajasta ja paikasta riippumatonta. Valmennusohjelmia löytyy jokaiseen lähtöön aloittelijoista aina kokeneisiin ultrajuoksijoihin asti.

Tutustu ja ilmoittaudu Juoksuopiston edullisiin ja kattaviin valmennuksiin täällä: https://koovee.fi/harrasteliikunta/aikuisliikunta/