Monen lajin mestarin eli Tampereen Kooveen harrasteliikunnan ryhmien ilmoittautumiset ovat auenneet! Toimintaa on tarjolla vauvasta vaariin; lue lisää alapuolelta. Kaikkiin ryhmiin on rajoitettu määrä paikkoja, joten suosittelemme ilomittautumaan ryhmiin mahdollisimman nopeasti.

psst! Osallistumisen voi myös maksaa erilaisilla liikunta- ja virikesetelieduilla. Laita tällöin sähköpostia ilmoittautumisen jälkeen mauno.hakala@koovee.fi ja toimitamme sinulle maksuohjeet.

LASTEN JA NUORTEN HARRASTELIIKUNTA

Koovee ry tarjoaa harrasteliikuntaa lapsille ja nuorille uinnin, salibandyn sekä tenavajumppien muodossa niin iltapäivisin kuin myös iltaisin arkisin ja viikonloppuisin.

Vauvoille ja taaperoille on tarjolla vauva- ja perheuintia sekä jumpparyhmiä. Lapsille ja nuorille löytyy uintia, salibandya ja liikuntakerhoja.

Tarkemmin tarjontaan pääset tutustumaan lasten ja nuorten harrasteliikunnan sivuilta

AIKUISTEN HARRASTELIIKUNTA

Aikuisille löytyy harrasteliikunnan tarjontaa seuraavasti:

  • vesijumppa
  • fysiokimppajumppa
  • miesten ja naisten kuntosählyvuorot
  • ”Olkkosten reeniryhmä”
  • aikuisten taitoluistelu (Koovee taitoluistelu)
  • aikuisten seikkailukuntokoulu (Koovee suunnistus)

Tarjontaan pääset tutustumaan tarkemmin aikuisten harrasteliikunnan sivustolta.

”OLKKOSTEN REENIRYHMÄT”

Supersuositut aikuisliikunnan ”reeniryhmät” Kooveen ammattiohjaajien innostavassa ohjauksessa! Näihin ryhmiin suosittelemme varaamaan paikat mahdollisimman ripeästi, sillä ne täyttyvät kokemuksesta nopeasti.

Reeniryhmät järjestetään maanantaina ja torstain välillä ns. ”prime time” -aikoihin ja erittäin hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lue lisää ”Olkkosten reeniryhmästä” täältä.

VETERAANIT

Koovee ry järjestää veteraanijaoston toimintaa vesijumpan ja kuntojumpan muodossa. Veteraanijaoston toiminnasta saa lisätietoa täältä ja Ari Niemeltä (0400-562447)