Tyky-päivässä mieli ja kroppa virkistyvät

 

Järjestimme toukokuun lopulla viikon sisään kaksi tyky-päivää kahdelle isolle yritykselle, Aluehallintovirastolle sekä Tampereen kaupungin liikuntapalveluille. Avin porukka oli toivonut rentoa ja luonnonläheistä, kohtuullisen kevyttä aktiviteettia omaan päiväänsä. Tähän sopi tietysti täydellisesti Pyynikin harjun ja Rosendahlin rannan tarjoamat luonnonkauniit maisemat. Rannalla ja Pyynikin harjun maisemissa jo pelkästään kävellessä sielu lepää ja mieli rauhoittuu. Vapaamuotoinen kävely olikin suosiossa, mutta olimme järjestäneet pienimuotoisen suunnistusseikkailun nimeltään Huikea Seikkailu, johon osallistuttiin pienryhmissä tai pareittain. Rannassa pääsi pelailemaan mm. mölkkyä, petankkia ja frisbeegolfia sekä osallistumaan puistojumppaan. Kaikista rämäpäisimmille oli tarjolla laskeutumista Pyynikin näkötornista alas, köyden varassa tietysti. Tämä mahdollisuus oli järjestetty yhteistyössä Kelo ja Kallio Adventuresin kanssa. Kelikin suosi ja lounasravintola Zipatan tarjoamat aamupala, lounas ja kahvit tuoreine pullineen kruunasivat päivän. Ikimuistoista.

Legendaariset Pyynikin portaat.

Tampereen kaupungin liikuntapalvelut ottivat meihin yhteyttä siinä toivossa, että järjestämme heille unohtumattoman ja porukkaa yhdistävän päivän. Mikäli päivän jälkeisiä fiiliksiä on uskominen, niin taisimme onnistua. Kooveen oma leiri- ja liikuntakeskus Kivijärvi Ylöjärven Lakialassa, tarjoaa niin ikään yhden alueen kauneimmista rantamaisemista yhteiseen oleskeluun, pieneen yhdessä tekemiseen ja liikkumiseen, sekä ennen kaikkea ryhmäytymiseen. Lipan väki on jo valmiiksi niin aktiivista väkeä, että tarjosimme heille haastavia ryhmätehtäviä, joissa ketään ei saanut jättää yksin. Tehtävät yhdistävät tiimihenkeä ja aktivoivat myös pääkoppaa sen verran, että ns. oikeat työt unohtuvat sopivasti ja aivot saavat erilaista jumppaa työrasituksen vastapainoksi. Lounasravintola Zipatta oli tietysti mukana tässäkin päivässä toimittaen ruoat paikalle ja saimme nauttia rantakatoksella eväät touhujen välissä. Päivän kruunasivat tietysti sauna ja uinti. Olipahan mahtava päivä!

Legendaarinen hämähäkinverkko

 

Mikäli sinun yrityksesi kaipaa pientä virkistäytymistä tyky-päivän muodossa Tampereen seudulla, niin ole ihmeessä yhteydessä meihin. Räätälöimme teille sopivan toiminnallisen ja unohtumattoman päivän teidän toiveita kuunnellen. Lisää tyky-toiminnastamme nettisivuiltamme.