Avasimme lisää leiripaikkoja – Tervetuloa syyslomalla suositulle Sport Camp -leirille!

Sport Campilla liikutaan nimensä mukaisesti monipuolisesti eri liikuntalajeihin tutustuen, niin sisällä kuin ulkonakin. Leirillä jakaannutaan tarvittaessa iän mukaan ryhmiin, jolloin huomioidaan eri ikäisten tarpeet. Syysloman 2021 leiriteemana ovat Olympialaiset! Leirille voi ilmoittautua joustavasti myös esimerkiksi vain päivän ajaksi (ks. lisätietoja ilmoittautumisen yhteydessä)

HUOM! Syyslomaleirimme ovat vuosittain erittäin suosittuja ja olemme jo nyt järjestelleet lisäpaikkoja leireille – suosittelemme varaamaan paikkasi ajoissa, jotta saamme varmistettua osallistumisesi ja saamme suunniteltua ryhmätoiminnot turvallisiksi ja innostaviksi.

ILMOITTAUDU 6-9-VUOTIAIDEN SPORT CAMPILLE TÄSTÄ

ILMOITTAUDU 10-13-VUOTIAIDEN SPORT CAMPILLE TÄSTÄ

Sport Camp järjestetään Kaukajärven Spiral-hallilla ja sen lähiympäristössä 18.-20.10.2021. Jos haluat osallistua koko viikon mittaiselle leirille, niin suosittelemme osallistumaan samassa paikassa syyslomaviikon torstaina ja perjantaina järjestettävälle salibandyleirille.

Leiri on mukava tapa nauttia syyslomasta kivojen kavereiden ja monipuolisten liikuntalajien parissa! Kyseessä on monilajileiri, jossa tutustutaan Olympialaisteemassa useaan eri liikuntalajiin niin sisällä kuin ulkona ja se on suunnattu kaikille 6-13 –vuotiaille tytöille ja pojille. Toimintaa on päivittäin klo 9-16 ja ohjauksesta vastaavat Kooveen liikunnanohjaajat.

Lisätietoja Sport Camp- ja Salibandyleireistä:

Mauno Hakala

mauno.hakala@koovee.fi

040 710 8460