29.4. PÄIVITYS KORONATILANTEESEEN

Korona-pandemiasta johtuen Koovee on aloittanut yt-neuvottelut työntekijöiden kanssa ja niiden tuloksena työntekijät tekevät seuraavien kuukausien aikana kevennettyä työviikkoa ja pitävät kesälomiaan touko-kesäkuussa. Tämä vaikuttaa näin ollen myös toimiston aukioloaikoihin. Edelleen, toimistolla tulee asioida vain välttämättömissä asioissa, ja AINA kannattaa soittaa ennen tuloaan. Toimisto on toistaiseksi auki arkisin klo 9.00-16.00.

Toimiston työntekijöiden yhteystiedot:

Toimistosihteeri Tiina Pakarinen 040-7108462
Liikunnanohjaaja Mauno Hakala 040-7108460
Liikunnanohjaaja Marko Lahtinen 044-7748850
Jääkiekon työntekijä Pekka Hemmilä 044-7284763
Liikuntapäällikkö Jari Fagerström (AutoCenter Areenalla) 0400-596862
Puheenjohtaja Esa Koivisto 044-2441359

 

Harrasteliikunnan ryhmien osalta tiedotamme tilanteen vaikutuksista ja syyskauden ilmoittautumisista ryhmäkohtaisesti uintiryhmille, naperojumppalaisille, salibandykerholaisille sekä aikuisliikunnan ryhmille.

 

 

24.3. TIEDOTE HARRASTELIIKUNNAN JÄSENILLE

Yhdessä enemmän on yksi Kooveen sloganeista. Noihin kahteen sanaan kiteytyy tämän hetkinen tunne, joka ohjaa seuramme toimintaa koronaviruksen aiheuttaman kriisin keskellä. Uskomme, että yhdessä olemme enemmän, yhdessä voimme vaikuttaa enemmän. Vaikka emme fyysisesti saa olla yhdessä, emme saa kokoontua yhteen harjoituksiin ja liikuntapaikoille, niin voimme yhdessä kuitenkin selättää näkymättömän vihollisen.  Niin kuin Presidentti Niinistö sen totesi, ”kun meille sanotaan että ottakaa fyysistä etäisyyttä, niin otetaan myös henkistä läheisyyttä.”

Olemme alusta asti Kooveessa tarjonneet liikuntaa vauvasta vaariin ja muksusta muoriin. Tämän vuoden jälkeen historiankirjoihin saamme kirjoittaa uuden sivun, joka muistuttaa 40-luvun tunnelmia, jolloin viimeksi sotavuodet kurittivat kansakuntaa yhtä kovalla kädellä. Koovee selvisi tämän kurimuksen yli. Emme kaatuneet. Emmekä aio kaatua nytkään.

Koronavirus tulee aiheuttamaan isoja asioita kansakunnassamme. Moni organisaatio tullee kaatumaan, vähintään järjestäytymään uudestaan jollakin tapaa. Tässä vaiheessa emme voi muuta kuin arvailla ja ennustella lopullisia vaikutuksia, mutta sekin lienee loppujen lopuksi turhaa. Jos haluamme olla olemassa kriisin jälkeen, vetoamme teihin jäsenet. Nyt tarvitsemme ennen muuta teidän, arvokkaat jäsenet, tukea. Olemme tilanteessa, jossa joku ehkä miettii harrasteliikunnan rahojen palauttamista, kun puolet kevään toimintakaudesta näillä näkymin peruuntuu. Tuhatkunta harrasteliikkujaa on tällä hetkellä tauolla ja vahvasti näyttää siltä, ettei koko loppukeväänä voida heille normaaliin tapaan toimintaa järjestää. Olemme tilanteessa, jossa suuria tapahtumia, kuten esimerkiksi Särkänniemi-suunnistus, Särkänniemen salibandycup ja taitoluistelun kevätnäytös, peruuntuvat tältä vuodelta kokonaan. Isot tapahtumat vaativat paljon työtä, mutta ovat myöskin iso tulonlähde seuralle. Näiden tapahtumien peruuntuessa vaikutukset koko seuran kassaan ovat kohtalokkaita. Lisäksi taudin pitkittyminen määrittää harrasteliikunnan osalta myös kesän leiritoimintoja, jotka ovat nyt vaakalaudalla, pystytäänkö niitä järjestämään suunnitellusti kesäkuussa lainkaan.

ARVOISA HARRASTELIIKUNNAN JÄSEN (UINTIRYHMÄT, SALIBANDYKERHOT, TENAVA- JA LIIKKARIJUMPAT, AIKUISLIIKUNTARYHMÄT, OLKKOSET):

Seuran johto vetoaa sinuun ja toivoo, että palautuksia ei jouduttaisi maksamaan. Tarjoamme loppukevään ajalle vaihtoehtoista toimintaa kuten tehtäväkortteja, ideoita kotona harrastamiseen, linkkejä, liikuntasuosituksia, videoita yms. myclubin ja some-kanaviemme kautta. Tämän hetken tilanteen mukaan oletettavaa on, että huhti- ja toukokuun aikana ei vielä liikuntapaikkoihin ja uimahalleihin pääse, mutta mikäli tilanne muuttuu, niin ilmoitamme välittömästi asiasta teille jäsenille.

#KOOVEESYDÄN–KAMPANJA

Tässä vaikeassa tilanteessa aloitamme #KOOVEESYDÄN –kampanjan, johon voit osallistua seuraavilla tavoilla:

UUDET JÄSENET:

VAIHTOEHTO 1: Osoita tukesi tärkeälle lasten, nuorten ja aikuisten liikuttajalle Tampereella ja lähialueilla. Liity Koovee ry:n aikuisjäseneksi: https://koovee.myclub.fi/flow/events/2004877  Hinta 25€.

VAIHTOEHTO 2
: Liity Kooveen kannatusjäseneksi – #KOOVEESYDÄN: https://koovee.myclub.fi/flow/events/2046914

 

Terveyttä kaikille,

Mauno Hakala
Vastaava liikunnanohjaaja Koovee ry
&
Esa Koivisto
Puheenjohtaja Koovee ry