Alkeiskilparyhmä Timantit

Timantit- ryhmä on 5-7 -vuotiaille luistelijoille suunnattu kilpaurheiluun valmistava / tähtäävä ryhmä. Luistelijat valitaan iän, taitotason, lajiominaisuuksien ja liikunnallisten ominaisuuksien sekä harjoitteluinnon mukaan joko seuran järjestämässä testitilaisuudessa, tai yksilöllisesti kauden aikana, Temppuillen taitavaksi -ryhmästä.

Tavoitteena on taata luistelijoille vahva perusluistelutaito sekä lajiosaaminen, jota kilpailullisen tason saavuttamiseen tarvitaan. Ryhmässä harjoitellaan luistelijoiden ikä ja herkkyyskausi huomioiden perusluistelua, askeleita, liukuja, piruetteja sekä hyppyjä. Lajiharjoittelun tavoitteena on, että luistelijat oppivat kaikki yksöishypyt ja hallitsevat elementtitesti 1:ssä vaadittavat elementit sekä perustesti 1:sen liikkeet.

Oheisharjoittelun tavoitteena on kehittää fyysisiä ominaisuuksia, taitoluistelun vaatimia erityistaitoja ja –ominaisuuksia, perusliikuntataitoja sekä ilmaisukykyä. Ryhmälle tarjotaan harjoitustilanteessa vastuuvalmentajan lisäksi apuvalmentajia ryhmäkoko huomioiden.​

Timantit-ryhmällä on viikossa 4 jääharjoitusta ja 3-4 oheisharjoitusta.

TIMANTIT-RYHMÄ 

Avelia Salonen
Lumi Korin
Milla Pohjosmäki
Minna Männikkö
Neila Anttila
Sakura Fujikawa
Talvikki Fröjd
Silja Rasku
Iitu Taira
Nella Lähdekorpi
Pinja Mäki
Susanna Nazarko
Anna Rekola
Elsa Koivistoinen
Sanni-Maria Helenius
Mila Mikkola

Vastuuvalmentaja
Minna Järvinen
040 545 4519
Vastuuvalmentaja
Laura Tykkyläinen
044 984 7568

Ryhmäyhdyshenkilö
Juulia Erämo-Männikkö
040 5950 161