Ylärivissä vasemmalta: Venla Hämäläinen, Maia Harada, Lilja Turunen, -, Sofia Silva, -, Inga Khakana ja Mila Mikkonen (H3)

Alarivissä vasemmalta: Vanessa Kokki(TT), Vivian Orava, Eveliina Ahonen, Svea Salonen(TT), Xenia Anina, Seela Moisala ja Ellen Diver

Alkeiskilparyhmä Timantit

Timantit- ryhmä on 5-7 -vuotiaille luistelijoille suunnattu kilpaurheiluun valmistava / tähtäävä ryhmä. Luistelijat valitaan iän, taitotason, lajiominaisuuksien ja liikunnallisten ominaisuuksien sekä harjoitteluinnon mukaan joko seuran järjestämässä testitilaisuudessa, tai yksilöllisesti kauden aikana, Temppuillen taitavaksi -ryhmästä.

Tavoitteena on taata luistelijoille vahva perusluistelutaito sekä lajiosaaminen, jota kilpailullisen tason saavuttamiseen tarvitaan. Ryhmässä harjoitellaan luistelijoiden ikä ja herkkyyskausi huomioiden perusluistelua, askeleita, liukuja, piruetteja sekä hyppyjä. Lajiharjoittelun tavoitteena on, että luistelijat oppivat kaikki yksöishypyt ja hallitsevat elementtitesti 1:ssä vaadittavat elementit sekä perustesti 1:sen liikkeet.

Oheisharjoittelun tavoitteena on kehittää fyysisiä ominaisuuksia, taitoluistelun vaatimia erityistaitoja ja –ominaisuuksia, perusliikuntataitoja sekä ilmaisukykyä. Ryhmälle tarjotaan harjoitustilanteessa vastuuvalmentajan lisäksi apuvalmentajia ryhmäkoko huomioiden.​

Timantit-ryhmällä on viikossa 4 jääharjoitusta ja 3-4 oheisharjoitusta.

TIMANTIT-RYHMÄ 

Eveliina Ahonen

Xenia Anina

Ellen Diver

Maia Harada

Venla Hämäläinen

Inga Khakana

Isla Melander

Seela Moisala

Vivian Orava

Sofia Silva

Lilja Turunen

Amelia Väntänen

Vastuuvalmentaja
Jenni Saarinen
044 9794059

Valmentaja
Sonja Rosqvist

Ryhmäyhdyshenkilö
Katja Melander
0408222312